Contact

Van Dinther Bouwbedrijf Villa VS

Klant:

van Dinter Bouwbedrijf
Categorie:
Drone Video
Datum: 
12/09/2022
Bekijk video

Van Dinther Bouwbedrijf Villa VS

Project details

In het hart van een schilderachtige landelijke omgeving heeft Van Dinther Bouwbedrijf een meesterwerk tot leven gebracht: de Villa VS. Deze luxe villa, ontworpen door Lenz Architecten en verfijnd door binnenhuisarchitect Remy Meijers, belichaamt een samensmelting van ambacht en elegantie. Kenmerkend voor deze opmerkelijke residentie zijn het strakke pleisterwerk, het traditionele rieten dak en authentieke details die naadloos overgaan in de omgeving.

Een ander hoogtepunt van Villa VS is het overvloedige gebruik van glas, wat zorgt voor een lichte, luchtige sfeer en tegelijkertijd de bewoners trakteert op panoramische uitzichten op de omringende tuin. Deze tuin, met zijn zorgvuldig aangelegde zichtlijnen, biedt een natuurlijke oase van rust en schoonheid.

Dankzij de gecombineerde expertise van Lenz Architecten en Remy Meijers heeft Van Dinther Bouwbedrijf een woning gerealiseerd die zowel modern als tijdloos is, een eerbetoon aan zowel architectonische finesse als bouwvakmanschap. Wanneer u op zoek bent naar een bouwpartner die uw visie tot leven kan brengen met precisie en passie, is Van Dinther Bouwbedrijf de naam die u in gedachten moet houden.

Drone Video

Kaige productions heeft deze drone video gemaakt in opdracht van van Dinther Bouwbedrijf. Bent u nu ook geïnteresseerd in een drone video? Neem contact met ons op! Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!

Start jouw project!
crossmenuarrow-right