Contact

3D animatie laten maken

Bent u op zoek naar een frisse en unieke manier om uw marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen? Denk dan eens aan een 3D animatie. Een 3D animatie trekt niet alleen de aandacht van uw publiek, het verbetert ook het visuele aspect van uw campagne waarbij er eindeloos veel creatieve mogelijkheden zijn. Investeren in een 3D animatie is een investering in de toekomst van uw product, bedrijf of dienst.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

3D Animatie door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE 3D ANIMATIE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste 3D animatie technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een 3D animatie kan bieden

3D animatie biedt een unieke manier om informatie weer te geven en verhalen te vertellen. In tegenstelling tot de traditionele 2D animatie biedt 3D animatie meer diepte en realistische bewegingen. Het kan ook unieke perspectieven bieden, waardoor kijkers dingen vanuit verschillende hoeken kunnen zien en een meer meeslepende ervaring krijgen. Bovendien kan 3D animatie ook ingezet worden in sectoren als architectuur, techniek, productontwerp en geneeskunde om complexe ideeën of processen te visualiseren. Een 3D animatie is een veelzijdig instrument dat ideeën op nieuwe en spannende manieren tot leven kan brengen. Van advertenties tot educatieve video's en speelfilms, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de voortdurend evoluerende technologie van 3D animatie is de sky the limit voor wat het kan bieden.

De opzet van een 3D animatie

Bij het maken van een 3D animatie is een van de eerste stappen het ontwikkelen van een duidelijke opzet van uw project. Dit omvat het bepalen van het verhaal, de setting en de personages. Vervolgens is het belangrijk om een productieschema op te stellen en te bepalen welke middelen nodig zijn voor het project, waaronder software, hardware en eventuele externe hulp. Zodra deze elementen zijn vastgesteld, kan het eigenlijke 3D animatieproces beginnen met preproductie werk zoals storyboarding en modellering. Van daaruit gaat de animatie over in productie met animatie en rendering, voordat uiteindelijk de postproductie wordt bereikt, waar visuele effecten en geluid worden toegevoegd. Het gezamenlijk maken van een planning helpt om alles georganiseerd en op schema te houden voor een succesvol eindresultaat.

Een 3D animatie op maat

Als u uw unieke visie tot leven wilt brengen, kan een 3D animatie op maat de perfecte oplossing zijn. Of het nu gaat om entertainment, onderwijs of heel iets anders, een ervaren animator kan personages en omgevingen op spannende nieuwe manieren tot leven brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het ontwerpen van productvisuals voor een marketingcampagne tot het illustreren van een moeilijk concept voor een klassikale presentatie. Met een animatie op maat hebt u volledige controle over elk aspect van het project. Dit resulteert in een unieke creatie die zeker indruk zal maken op de kijker. Waarom overweegt u dus niet te investeren in een 3D animatie op maat gemaakt door Kaige Productions voor uw volgende grote idee? Het eindresultaat zal het zeker waard zijn.

De mogelijkheden bij een 3D animatie

Met een 3D animatie kunt u veel kanten op. Zowel met betrekking tot de inzet van de 3D animatie als de opzet. 3D animaties worden vaak ingezet als instructievideo's of om details of processen in beeld te brengen maar ook om een product of object in zijn geheel tot leven te laten komen. Het gebruik van driedimensionale graphics kan uw idee op een visueel verbluffende manier tot leven brengen. Ook is het mogelijk om 3D animatie te combineren met ander beeldmateriaal. Dit zorgt vaak voor een krachtig eindresultaat. Eigenlijk zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

HET REALISATIEPROCES VAN EEN 3D ANIMATIE

1. Pre-productie

De pre-productiefase wordt vaak over het hoofd gezien, maar kan het succes van een 3D animatie maken of breken. Wij nemen de tijd om de producten en doelstellingen van onze klanten goed te begrijpen voordat we met de animatie beginnen. Dit stelt ons in staat een duidelijk plan op te stellen en zorgt ervoor dat de uiteindelijke animatie het merk en de boodschap van de klant nauwkeurig weergeeft. Door ons te verdiepen in de sector van de klant kunnen wij ook creatieve manieren bedenken om hun product of dienst op een boeiende en informatieve manier onder de aandacht te brengen. Door tijdens deze fase extra inspanningen te leveren, kunnen wij een naadloos en succesvol productieproces garanderen en een eindproduct van hoge kwaliteit afleveren.

2. Productie

In de productiefase begint het harde werk. Zodra we een weloverwogen plan hebben opgesteld en al het nodige materiaal hebben verzameld, is het tijd om onze animatie tot leven te laten komen. Dit houdt in dat we visuele elementen creëren met behulp van software, als gewenst voice-overs opnemen en alle andere stappen die nodig zijn om een prachtig eindproduct te realiseren. Hoewel het een hectisch en uitdagend proces kan zijn, is er niets mooiers dan te zien hoe al uw planning samenkomt wanneer u de animatie vorm ziet krijgen. Het is zeker geen gemakkelijke taak, maar met zorgvuldige aandacht voor details en veel toewijding is het eindresultaat altijd de moeite waard.

3. Post-Productie

In de postproductiefase van een 3D animatie project komt alles samen. De ruwe beelden worden verwerkt, waarbij speciale effecten of extra scènes worden toegevoegd. Eventueel, als gewenst, kunnen wij met onze marketingpartners in contact komen om te bepalen wat de beste manier is om uw 3D animatie onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Dit kan inhouden dat er verschillende versies worden gemaakt voor verschillende platforms, of dat er wordt gemikt op specifieke doelgroepen.

3D animatie laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een 3D animatie video?

De kosten voor een 3D animatie video

De kosten voor een 3D animatie ligt doorgaans tussen de €2000-€6000. Het uitwerken van een 3D animatie bestaat uit 3 fases. Eerst wordt er een script uitgewerkt, daarna moeten er 3D objecten worden gemodelleerd, vervolgens worden materialen toegekend aan oppervlaktes van deze 3D modellen en tot slot de verlichting van de scenes en de animatie stappen. De prijs hangt af van het aantal gewenste minuten beeld, de complexiteit van de 3D animatie, het aantal objecten dat er voor een productie gemodelleerd moeten worden maar ook de complexiteit van deze modellen. Wanneer de video klaar moeten de losse frames worden berekend door een krachtige computer en als een geheel worden gerenderd tot de uiteindelijke video.

Renderen van uw 3D animatie video

Het renderen van een 3D animatie duurt vaak enkele uren tot soms wel tientallen uren. Om deze reden worden er voor eventuele correcties aan een 3D animatie vaak extra kosten berekend. Een duidelijk script voorkomt onnodige extra correctie stappen.

crossmenu