Contact

Drone Fotograaf

Bent u op zoek naar unieke en hoogwaardige beelden voor bijvoorbeeld uw website? Het inhuren van een drone fotograaf kan de perfecte oplossing zijn. Drones kunnen adembenemende luchtopnamen maken die een professioneel indruk achterlaten bij uw doelgroep. Door gebruik te maken van drone fotografie kunnen ook hoeken en perspectieven worden vastgelegd die anders onmogelijk zouden zijn.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Drone fotografie door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een drone fotograaf kan bieden

Als het gaat om het vastleggen van unieke, verbluffende beelden, kan dronefotografie uw projecten naar nieuwe hoogten brengen. Het inhuren van een ervaren drone fotograaf biedt de mogelijkheid om vanuit de lucht perspectieven vast te leggen die met traditionele fotografietechnieken gewoonweg niet haalbaar zijn. Van adembenemende landschappen tot indrukwekkende architectuur en evenementen, drones openen een hele wereld van mogelijkheden voor het vastleggen van visueel verbluffende foto's. Bovendien kunnen onze drone fotografen ook videobeelden maken, waardoor projecten nog veelzijdiger worden. Dus als het tijd is om uw visuele content te verbeteren en u te onderscheiden van de concurrentie, overweeg dan om een getalenteerde drone fotograaf van Kaige Productions in te schakelen. Uw publiek zal u dankbaar zijn voor het prachtige vogelperspectief van uw onderwerp.

De opzet van een drone foto

Voordat de drone fotograaf met de drone opstijgt, is het belangrijk om uw plan duidelijk voor ogen te hebben. Wat is de boodschap of het verhaal dat u met uw foto's wilt overbrengen? Zodra u uw idee heeft, moet ervoor worden gezorgd dat alles aanwezig is om dit idee ook daadwerkelijk vast te leggen. Is het weer en de belichting optimaal om de gewenste beelden vast te leggen? Door een goede voorbereiding zorgen wij ervoor dat uw boodschap helder is. Op deze manier wordt de foto exact wat u er van verwacht. Een fotograaf inhuren is één ding, maar door een goede voorbereiding zorgen we er samen voor dat het resultaat exact is wat u voor ogen heeft.

Een drone foto op maat

Bent u op zoek naar een unieke en verbluffende manier om de schoonheid van uw project, object of evenement vast te leggen? Wij helpen u graag met een unieke drone foto. Als u een professionele fotograaf met ervaring met drones inhuurt, bent u verzekerd van beelden met een uniek perspectief, met hoogwaardige apparatuur en vaardigheden om precies de juiste opnamen te maken. Stelt u zich eens voor dat u uw bedrijfs- of trouwfoto's laat zien vanuit de lucht, of dat u uw eigendom laat zien met een indrukwekkend vogelperspectief. Neem geen genoegen met doorsnee foto's, breng uw fotocollectie naar nieuwe hoogten met een unieke drone foto.

Mogelijkheden bij een drone video

Drones hebben een hele nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden geopend voor fotografen. 360 VR beelden geven een gevoel alsof u op hoogte mee kunt kijken, of door gebruik te maken van super hoge resolutie beelden vanuit vogelperspectief geeft u inzicht in de kleinste details. Drones bieden ook de mogelijkheid om dicht bij een voorwerp of object te komen zonder dat er storende objecten in de weg te zitten. Het resultaat is prachtig, naadloze beelden vanuit alle hoeken. Of het nu gaat om het vastleggen van de actie van een sportevenement of het tonen van de schoonheid van de natuur, drones bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van verbluffende, unieke foto's.

HET REALISATIEPROCES VAN drone fotografie

1. Pre-productie

Voordat we gaan vliegen, neemt ons team de tijd om zich te verdiepen in uw aanvraag en de locatie voor uw aanvraag. Tijdens deze preproductiestap bekijken wij onder andere wat de regelgeving verteld over de mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van drones. Wij werken ook samen met u aan een duidelijk plan voor de opnames, waarbij wij rekening houden met factoren als weer, regelgeving en eventuele specifieke wensen voor uw drone foto's. Dankzij deze voorbereidende stappen kunnen wij unieke dronefoto's maken die het beste laat zien van wat uw project, object of evenement te bieden heeft.

2. Productie

In de productiefase van het maken van een drone foto komt het oorspronkelijke concept tot leven. Dit omvat het opzetten en uitvoeren van de nodige opnames, het visueel vastleggen van alles in overeenstemming met de gewenste esthetiek en stijl en het beheren van alle logistiek. Voor het vervaardigen van hoogwaardig beeldmateriaal tijdens de productiefase zal er moeten worden geanalyseerd en geëxperimenteerd wat op de specifieke locatie de beste hoek is en wat het beste perspectief biedt om uw project, object of evenement zo succesvol als mogelijk vast te leggen. Uiteindelijk vormt de productiefase de realisatie van het concept waarbij de drone foto's worden vastgelegd.

3. Post-Productie

Zodra de opnamefase is afgerond en alle dronebeelden zijn geschoten, is het tijd voor de postproductiefase. Dit omvat het bewerken van de beelden en eventueel toevoegen van graphic's om de foto nog meer tot hun recht te laten komen. Ook kunnen wij meedenken voor het inzetten van het eindmateriaal, of het nu op sociale media wordt geplaatst of op een conferentie wordt gepresenteerd. De postproductiefase is dan misschien de laatste stap bij het maken van een dronefoto's, maar zal zorgen voor een optimaal eindresultaat. Door de tijd te nemen om uw beelden zorgvuldig te verwerken en eventueel in te zetten, kunnen wij zorgen voor een maximale impact en een maximaal bereik.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van drone fotografie
Bekijk al ons werk

Drone fotograaf laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een drone fotograaf?

De gemiddelde kosten voor een drone fotograaf

 

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

 

crossmenu