Contact

Promotievideo Laten Maken

Verbeter uw marketingstrategie en maak uw bedrijf, product of dienst zichtbaar met een promotievideo. Het is bewezen dat video effectief merkbekendheid opbouwt, betrokkenheid stimuleert en verkoop genereert. Door een promotievideo kan u uw doelgroep optimaal bereiken op diverse kanalen.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

PROMOTIEVIDEO door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE VIDEOPRODUCTIE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste videoproductie technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

WAT EEN PROMOTIEVIDEO KAN BIEDEN

Een promotievideo biedt de mogelijkheid om de sterke en unieke eigenschappen van uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. Omdat een promotievideo een laagdrempelige vorm is van communicatie kunt u zich zo op een effectieve wijze richten tot uw doelgroep. Daarnaast kan u met een goede promotievideo ook bouwen aan een community en draagt een promotievideo op uw website ook bij aan een hogere pagina waardering van Google en dus uw vindbaarheid.

DE OPZET VAN EEN PROMOTIEVIDEO

Voorafgaande aan de ontwikkeling van een promotievideo is het goed om over een aantal punten nagedacht te hebben. Zo zal uw promotievideo uiteindelijk volledig aan uw verwachtingen en wensen voldoen en wordt het doel bereikt waarvoor hij gerealiseerd wordt. Punten om over na te denken:
  • Wat is het doel van de promotievideo?
  • Aan welke doelgroep wilt u uw promotievideo richten?
  • Hoe gaat u uw promotievideo gebruiken?
  • Wat wilt u vertellen in uw promotievideo?
  • Wat voor look & feel moet de promotievideo hebben?

EEN PROMOTIEVIDEO OP MAAT

Een promotievideo wordt op maat gemaakt, om die reden is er op deze vraag geen eenduidig antwoord te geven. Afhankelijk van de wensen en het doel van de promotievideo kan er over de kosten een schattig gemaakt worden. Voornamelijk de complexiteit, niet de lengte, van de promotievideo bepaalt hoe hoog de kosten voor uw promotievideo zullen zijn.

DE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN PROMOTIEVIDEO

De mogelijkheden van een promotievideo zijn eindeloos. We kunnen naar wens verschillende videotechnieken toepassen welke mede zorg dragen voor een opvallende en onderscheidende promotievideo. Zo kan er gefilmd worden in super slow motion of super versnelling. Kunnen er macro shots gemaakt worden of juist overzicht opnames. En zelfs drone opnames zijn een van de vele mogelijkheden doordat we ook ervaren en gecertificeerde drone specialisten in ons midden hebben. Met betrekking tot muziek zijn er tevens vele mogelijkheden. Gezien muziek de sfeermaker is voor elke promotievideo achten wij veel belang aan de kwaliteit van de muziek. Daarom werken wij enkel met professioneel geproduceerde muziek. Volledig rechtenvrij en perfect passend bij uw promotievideo, de keuze is eindeloos. Ook voice-overs kunnen door ons verzorgt worden. Wij werken samen met verschillende vaste partners voor Nederlandstalige voice-overs. Heeft u behoefte aan een voice-over in een andere taal? Van een Frans tot Chinees sprekende voice-over acteur. Het valt allemaal onder de mogelijkheid wanneer u kiest voor een promotievideo gemaakt door Kaige Productions.

HET REALISATIEPROCES VAN EEN PROMOTIEVIDEO

1. PRE-PRODUCTIE

Bij het realiseren van een promotievideo starten wij met een stuk pre-productie. Dit bestaat uit het voorwerk wat nodig is voor het tot stand brengen van de promotievideo. Denk hierbij aan het helder krijgen van uw vraagstuk en het opstellen van een plan maar ook verdiepen wij ons tijdens deze pre-productie graag in uw dienst, product of kennis. Zo krijgen wij een beeld van uw bedrijf wat zeer bevoordelijk is voor de creatie van uw promotievideo.

2. PRODUCTIE

Na de pre-productie starten we met de productiefase. Tijdens deze fase wordt al het beeldmateriaal geproduceerd wat we nodig hebben voor de uiteindelijke promotievideo. Naar wat gewenst is voor de promotievideo vallen hier de draaidag(en), realisatie van de visual(s), opname van de voice-over(s) en dergelijke onder.

3. POST-PRODUCTIE

De laatste fase is de post-productie fase. Hierbij wordt het beeldmateriaal verwerkt tot de uiteindelijke promotievideo en wordt er gekeken naar de juiste en slimste manier van het inzetten van uw promotievideo voor een zo maximaal mogelijk bereik. Dit laatste doen wij veelal samen met onze marketing partners.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van promotievideo's
Bekijk al ons werk

Promotievideo laten maken? laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een promotievideo?

De kosten voor en promotievideo

De kosten voor een promotievideo liggen doorgaans tussen de €1250-€5000. De prijs hangt af van het aantal locaties, de lengte van de video, het aantal mensen dat bij de productie betrokken is, de complexiteit van de productie en of er speciale apparatuur nodig is. Voor een project heeft u minstens één cameraman en een video editor nodig voor het realiseren van het project. Bij complexere situaties waarbij bijvoorbeeld een tweede cameraman gewenst is kan er een extra AV specialist worden ingezet voor een minimale meerprijs.

Montage kosten

Nadat de video is opgenomen, moeten de beelden worden gemonteerd en bewerkt. Afhankelijk van het aantal opname uren en gewenste lengte van de uiteindelijke video kunnen wij een berekening maken van het uiteindelijk benodigde aantal montage uren.

crossmenu