Contact

Website Laten maken

Wilt u voor uw bedrijf een nieuwe website laten maken? Dan is het goed dit te laten doen door een professioneel bedrijf met veel ervaring op dit gebied. Met een website kunt u mensen ervan overtuigen klant te worden bij u, een goed beeld geven waar uw bedrijf voor staat en mensen de mogelijkheid geven bijvoorbeeld meteen een offerte aan te vragen. Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden op dit gebied met u te bespreken.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Website laten maken door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

WAT EEN Website KAN BIEDEN

Met een goede website zorgt u ervoor dat uw bedrijf een stap vooruit neemt. U heeft hiermee de volledige controle over een effectieve marketingtool. U kunt mensen op de hoogte brengen van de unieke eigenschappen van uw bedrijf, ze overtuigen klant te worden bij u en ze uitnodigen kennis met u te maken. Deze website kunt u heel eenvoudig helemaal richten op uw specifieke doelgroep. Het is ook mogelijk een stapje verder te gaan en op uw eigen website een actieve community op te bouwen. Wanneer u beschikt over een snelle website, verbetert u hiermee ook uw vindbaarheid in Google wat uw zichtbaarheid weer ten goede komt.

DE OPZET VAN EEN Website

Voordat uw website online gaat, is het wel belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opzet van de site. Wat wilt u qua informatie overbrengen aan uw (potentiële) klanten? Het is daarbij noodzakelijk om een goede structuur aan te brengen op uw website, zodat mensen snel kunnen vinden wat ze nodig hebben. Geef uw klanten de mogelijkheid om een offerte aan te vragen, of om een positieve reactie achter te laten. Zorg dat de contactinformatie eenvoudig te vinden is en dat mensen met een positief gevoel uw website weer verlaten.

EEN Website OP MAAT

Het is belangrijk om een website helemaal op maat te laten maken. Er zijn meerdere tools op de markt waarmee een website eenvoudig in elkaar gezet kan worden, maar niet alle tools zijn even flexibel krachtig en snel. Met Oxygen, het systeem waar wij mee werken, heeft u complete vrijheid om ook zelf aan uw website te kunnen werken als u Kaige Productions inschakelt. Wij zorgen ervoor dat uw website helemaal in uw huisstijl wordt opgemaakt en dat deze alle elementen bevat die u belangrijk vindt. Daarbij kunt u er bij ons ook op rekenen dat we een goed plan opstellen op het gebied van SEO. Tevens hebben wij veel ervaring op het gebied van videotechnieken, die wij graag inzetten om uw site net dat beetje meer speciaal te maken. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat uw website goed onder de aandacht komt. Een website laten maken door ons is een garantie voor een online visitekaartje welke helemaal aan uw wensen voldoet.

DE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN website

De mogelijkheden die wij u te bieden hebben bij het maken van een website zijn eindeloos. Niet alleen zorgen wij ervoor dat alle informatie over uw bedrijf overzichtelijk bij elkaar komt te staan, wij kunnen deze voor u ook nog eens uitbreiden met unieke fotos en/of videobeelden. Krachtig beeldmateriaal van uw bedrijf wekt vertrouwen en een duidelijke indruk bij uw (potentiële) klanten. Dit is het grote voordeel van een allround mediaproductie bureau, één totaal oplossing. Een website met unieke content zorgt voor een verhoogde positie in google waarmee u dus meer bezoekers aantrekt.

HET REALISATIEPROCES VAN EEN website

1. Huisstijl identificeren of ontwikkelen

Bij het maken van een website is het belangrijk om een goed startpunt te hebben: de huisstijl. Wellicht heeft u al een huisstijl voor uw bedrijf, dan gaan we bekijken hoe we deze zo goed mogelijk over kunnen zetten op de website. Uw logo komt uiteraard prominent naar voren, maar ook kleuren en andere elementen die kenmerkend zijn voor uw bedrijf. Heeft u nog geen specifieke huisstijl? Dan helpen wij u om deze te ontwikkelen. We verdiepen ons hiervoor graag in wat uw bedrijf zo specifiek en eigen maakt.

2. Ontwerp van de website

Hebben we goed in beeld wat er allemaal kenmerkend is voor uw bedrijf? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp van de site. We willen er om te beginnen voor zorgen dat uw website overzichtelijk is. Bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Een efficiënt design zorgt tevens voor een betere leesbaarheid en een verhoogde snelheid wat gunstig is voor de google ranking. Uw huisstijl wordt zo goed als mogelijk in het design verwerkt. In deze fase zorgen we er , als gewenst, ook voor dat beeldmateriaal voor uw site wordt geproduceerd.

3. Development van de website

Dit is een zeer belangrijke fase voor uw site. Wij werken uw design zo efficiënt en flexibel als mogelijk uit door middel van coderen en gebruik te maken van het krachtige Oxygen systeem. Door daarnaast slim gebruik te maken van een templating systeem kunnen wij eenvoudig aanpassingen maken op honderden pagina's tegelijk. Denk hierbij aan blog berichten waarbij wij de layout eenvoudig kunnen aanpassen van alle berichten tegelijk. Per slot van rekening is het zo dat uw website pas echt effectief kan zijn als u hier veel bezoekers naartoe weet te trekken. Daarom helpen wij graag met het optimaliseren van de SEO van uw website.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van websites

PaletXL

Read More

TPL Dental

Read More

Aquaaid Europe

Read More
Bekijk al ons werk

Website laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Blank Form (#3)

Veelgestelde vragen

Wat kost een website?

De gemiddelde kosten voor een website

 

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

 

crossmenu