Contact

Drone Video Laten Maken

Door een drone video te laten maken, kan u de marketing van uw bedrijf een enorme boost geven. Met een drone brengt u uw bedrijf of uw project namelijk op een ongekende manier in beeld. Een drone video is het ideale hulpmiddel om indruk op (potentiële) klanten te maken. De speciale beelden trekken de aandacht en zijn zeker een waardevolle toevoeging voor uw marketingstrategie.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Een drone video door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Kaige Productions bestaat uit een team van enthousiaste specialisten met brede interesses. Ze denken voortdurend met u mee en begeleiden u tijdens het hele project. Ze zullen u niet alleen tijdens het filmen bijstaan, maar ze geven ook aan hoe u de video juist in uw marketingstrategie kan verwerken.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

De nieuwste technieken

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een drone video voor uw bedrijf kan betekenen

Met een drone video presenteert u uw bedrijf op een unieke en spectaculaire manier. Drones creëren pakkende visuele content die de aandacht van het doelpubliek meteen trekt. Met een drone video geeft u extra waarde aan uw merk, waardoor uw hele marketing een enorme boost krijgt. Bovendien maken drone shots indruk en prikkelen ze de nieuwsgierigheid. Uw potentiële klanten willen weten waar uw bedrijf voor staat en zullen uw website zeker bezoeken.

De opzet van een drone video

Een drone video beïnvloedt uw marketingstrategie enorm en heeft ook een erg positief effect op de reputatie van uw bedrijf. Het is daarom erg belangrijk dat u een duidelijk plan opstelt voordat er gestart wordt met de drone opnames. Op deze manier sluit de video perfect bij uw wensen aan en worden alle verwachtingen feilloos ingevuld. Tijdens de voorbereiding moet u met de volgende punten zeker rekening houden:
  • Waar gaat u de drone video inzetten?
  • Welke publiek wilt u met de drone video bereiken?
  • Wat is het exacte doel van de drone video?
  • Wilt u het hele bedrijf presenteren of richt u zich op een bepaald aspect?
  • Welk perspectief wilt u creëren?

Een drone video op maat

Bij Kaige Productions maken we elke drone video volledig op maat. De droneshots vormen een erg belangrijk deel van uw marketingstrategie. Elk bedrijf wilt er een ander publiek en ander doel mee bereiken. Zo willen sommige bedrijven hun onderneming snel voorstellen en de belangrijkste eigenschappen even opnoemen. Deze ondernemingen zijn vaak op zoek naar een eenvoudige video die niet te veel tijd in beslag neemt. Andere bedrijven willen dan weer een drone video laten maken met een verrassingseffect. Ze willen een spectaculaire video die de verbeelding triggert. Deze aanvragen zijn iets complexer en vragen dan ook om een speciale aanpak.

De mogelijkheden bij een drone video

Het grootste voordeel van een drone is dat het toestel bijna overal kan komen. Een populaire techniek tijdens het filmen van een droneshot is om de video met een zoom-in te beginnen. Op deze manier trekt u de aandacht vanaf de allereerste seconde en triggert u de nieuwsgierigheid van het publiek meteen. Verder zijn er natuurlijk diverse manier om te vliegen. U kan bijvoorbeeld om een object heen vliegen of u kan de camera recht naar onderen kantelen. Op deze manier creëert u prachtig GoogleEarth-effect dat zeker indruk zal maken. Het is ook erg leuk om eens in een binnenruimte te vliegen. Als uw video zich buiten afspeelt, zorgt u zo voor een spannende wending die uw volgers niet zien aankomen waardoor de beelden vaak langer blijven hangen. Daarnaast is passende muziek voor onder uw drone video iets wat niet onderschat mag worden. Het kan de drone video net die extra boost geven die het nodig heeft. Muziek bepaalt vaak voor een groot deel de sfeer van een video. Kaige Productions werkt enkel met professionele muziek van een uitstekende kwaliteit. Samen zoeken we naar een gepaste oplossing die uw drone video op een sublieme manier afwerkt. Als gewenst is een voice-over ook mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het realisatie proces van een drone video

1. Pre-productie

Elke drone video moet grondig voorbereid worden. Voor we aan de productie beginnen, willen we eerst en vooral uw bedrijf en/of uw product(en) of dienst(en) beter leren kennen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de boodschap die u naar buiten wilt brengen en kunnen we efficiënt werken. Verder moet er ook een vliegschema en een plan opgesteld worden. Voor het maken van een drone video zijn er bepaalde vooropgestelde richtlijnen waar we ons op elk moment aan moeten houden.

2. Productie

In de productiefase gaan we over op het opnemen van de drone beelden. Onze drones maken haarscherpe beelden en de toestellen zijn zeer compact. Dit laat ons toe om gedetailleerde beelden te schieten op meerdere locaties. Het aantal draaidagen hangt af van de complexiteit van de video en uw wens. Sommige video’s kunnen we op één enkele dag afwerken, voor andere video's moeten we verschillende beelden en effecten gebruiken. Hier hebben we wat meer tijd voor nodig, zodat we een spectaculair en indrukwekkend resultaat kunnen ontwikkelen.

3. Post-Productie

Na de productie duiken we de studio in en werken we de hele video af. We kiezen de juiste muziek uit, eventueel als gewenste voice-over(s) en we versterken het effect van bepaalde shots om tot een dijk van een drone video te komen. Vervolgens kunnen we, als gewenst, samen met onze marketing partners bekijken hoe de drone video het best ingezet kan worden. We analyseren dan de verschillende mogelijkheden en kijken op welke manier we een zo groot mogelijk bereik kunnen bereiken. In de tussentijd heeft u altijd de mogelijkheid om feedback te geven met betrekking tot gewenste aanpassingen en/of toevoegingen. Zo zorgen we er voor dat aan het einde van deze fase er een drone video opgeleverd wordt die volledig aan uw wensen voldoet.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van drone video's

Van Dinther Bouwbedrijf Villa MS

Read More

Van Dinther Bouwbedrijf Villa VS

Read More

Van Dinther Bouwbedrijf - Drone video

Read More
Bekijk al ons werk

Drone video laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Blank Form (#3)

Veelgestelde vragen

Wat kost een drone video?

De kosten voor een drone video

De kosten voor een drone video ligt doorgaans tussen de €595-€1950. De hoogte van de prijs wordt bepaald door het oppervlakte van het te verfilmen project of object, het aantal locaties of dagen maar ook de lengte van de uiteindelijke gewenste video. De maximale vliegtijd van een drone per accu bedraagt ongeveer 35 min. De grote en complexiteit van het project bepaald het aantal benodigde drone accu's. De gemiddelde opname duur van een drone video bedraagt 1 tot 2 opname uren. Wanneer er een langere opname tijd gewenst is kunnen hiervoor eventueel extra accu's worden gehuurd.

Een drone piloot met licentie

Wij beschikken over de licenties die benodigd zijn om opnames met een drone te maken. Echter heeft de europeese drone wetgeving heeft zogehete no-fly-zones bepaald door heel Nederland, denk hierbij aan militaire terreinen, CTR's van vliegvelden, havengebieden of bepaalde gebieden binnen de bebouwde kom. Door gebruik te maken van mini drones (microdrone regeling) kunnen wij drone opnames maken in gebieden waar andere dat niet kunnen.

crossmenu