Contact

Animatievideo Laten Maken

Heeft u een boodschap die u over wilt brengen, maar bent u nog op zoek naar de juiste manier om dit te doen? Dan raden wij u aan om eens te overwegen een animatievideo te laten maken. Met animatie is alles namelijk snel en eenvoudig uit te leggen. Daarnaast spreekt een goede animatie alle leeftijden aan en is het eenvoudig om aanpassingen te maken als u nog iets toe wilt laten voegen aan uw animatievideo. Voor een professionele animatievideo bent u bij Kaige Productions aan het juiste adres.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

ANIMATIEVIDEO door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE VIDEOPRODUCTIE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste videoproductie technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

WAT EEN ANIMATIEVIDEO KAN BIEDEN

Een animatievideo laten maken is een goede keuze als u een boodschap heeft die op een simpele, en vooral ook een hele duidelijke, manier moet worden uitgelegd. Het is een genre dat voor een breed scala aan doeleinden in kan worden gezet. Een animatievideo is een laagdrempelige vorm van communiceren waar u een groot publiek mee bereikt. Als u een dergelijke video op uw website zet, dan heeft u hier meteen de aandacht mee. Het voegt daarbij waarde toe aan uw site en geeft aan dat u serieus bent over uw product, dienst of boodschap.

DE OPZET VAN EEN ANIMATIEVIDEO

Voordat we aan de slag gaan met het maken van uw animatievideo, is het belangrijk om een aantal punten op een rijtje te zetten. Wat wilt u met deze videoproductie bereiken? Wat is uw doelgroep? Waar gaat u de video precies voor gebruiken? Wat wilt u ermee vertellen? En niet geheel onbelangrijk: hoe moet de video er precies uit komen te zien? Als we dit allemaal op een rijtje hebben staan kunnen wij voor u een eerste concept maken. Vanuit die opzet kunt u eventuele aanpassingen aan ons door geven welke wij kunnen doorvoeren in het uiteindelijke eindresultaat. Het beste is om van tevoren goed over deze punten te hebben nagedacht zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden om alles naar uw wens te verwezenlijken.

EEN ANIMATIEVIDEO OP MAAT

Elke animatie die wij maken, wordt voor u geheel op maat gemaakt. We kijken naar uw wensen op het gebied van verhaal, doelgroep en stijl en gaan hiermee aan de slag voor u. U bent daarbij ook bij alle stappen betrokken. Zo bent u er helemaal zeker van dat het eindproduct aansluit op de wensen die u had toen u ons bedrijf inschakelde.

DE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN ANIMATIEVIDEO

U heeft een groot aantal verschillende mogelijkheden als wij een animatievideo voor u maken. Dit kan natuurlijk in elke stijl gebeuren die u maar wenst. Wilt u een grappige animatievideo hebben waarmee op een ludieke wijze een boodschap naar voren wordt gebracht? Of vindt u het prettiger om op een serieuzere manier uit te leggen waar u voor staat? De lengte van de video is ook helemaal aan u, evenals de sfeer die u over wilt brengen. Daar is muziek natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Op het gebied van begeleidende muziek heeft u dan ook meerdere keuzes. Wij werken hiervoor met rechtenvrije, professionele muziek. Daarbij regelen we ook, als gewenst, een voice-over voor u. Daarin kunnen wij u verschillende opties aanbieden, waarbij u ook kunt kiezen voor een voice-over die in een andere taal uw boodschap uitdraagt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

HET REALISATIEPROCES VAN EEN ANIMATIEVIDEO

1. PRE-PRODUCTIE

De preproductiefase is een belangrijke fase bij het maken van een animatievideo. Hier willen we duidelijk in beeld krijgen wat uw wensen zijn. Ook willen wij duidelijk in beeld krijgen waar uw bedrijf voor staat, of wat de achterliggende gedachte is van de boodschap die u uit wilt dragen. Aan de hand hiervan stellen wij dan een plan op, dat wij u uiteraard nog aan goedkeuring overleggen.

2. PRODUCTIE

De meest omvangrijke fase. We gaan hierin aan de slag met het animeren van de video, het toevoegen van de juiste muziek en, als gewenst, het opnemen van de voice-overs. Tijdens deze fase kunt u gewenste aanpassingen aandragen welke wij mee zullen nemen in het verwezenlijken van het uiteindelijke product.

3. POST-PRODUCTIE

In deze fase maken we de animatievideo echt af. Alles wordt netjes bij elkaar gevoegd en we zorgen dat de video aan u wordt aangeleverd. We kunnen u in deze fase ook helpen met de promotie van de video. We hebben hiervoor meerdere professionele partners die ons daarbij assisteren.

ANIMATIEVIDEO laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een animatie video?

De kosten voor een animatie video

De kosten voor een animatie ligt doorgaans tussen de €1500-€3000. De prijs hangt af van het aantal gewenste minuten beeld, de complexiteit van de animatie en het aantal mensen dat bij de productie betrokken is, denk hierbij aan kosten voor een voiceover of het ontwikkelen van een uniek animatie character. De lengte van de video bepaald grotendeels het kostenplaatje voor uw project. Ook bieden wij de mogelijkheid animaties te integreren in real life beelden. Zo kunt u het beste uit twee werelden combineren om een verpletterende indruk achter te laten op uw doelgroep.

Integratie van uw animatie video

Nadat de video gerenderd is, wilt u natuurlijk dat er voor uw fonkelnieuwe videoproductie een maximaal bereik wordt genereert. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners bieden wij ook de mogelijkheid uw video te adverteren op alle beschikbare kanalen. Zo genereert uw video een maximale impact.

crossmenu