Contact

Webshop laten maken

Wilt u met uw bedrijf online producten en/of diensten gaan verkopen? Dan is een goede online shop eigenlijk onmisbaar. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw webshop onderscheidend is ten opzichte van de webshops van andere bedrijven? Kaige Productions kan u hierbij helpen. Niet alleen maken wij voor u een webwinkel die goed functioneert, maar vooral een online winkel die hoog scoort binnen de zoekmachines.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Webshop door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

WAT EEN online shop KAN BIEDEN

Met een goede online shop maakt u het (potentiële) klanten mogelijk om uw producten en/of diensten eenvoudig aan te schaffen vanaf hun bank thuis. Doordat u uw producten en/of diensten aanbiedt vanuit uw eigen webshop, heeft u hier zelf de volledige regie over. U bepaalt wat er het meeste onder de aandacht moeten worden gebracht en hoe u de categorieën in deze webwinkel indeelt. Door middel van speciale acties maakt u het voor uw (potentiële) klanten nog aantrekkelijker om een bestelling te doen. Door middel van SEO zorgen wij er ook voor dat uw webwinkel eenvoudig te vinden is.

DE OPZET VAN EEN webshop

Zodra wij een akkoord krijgen op ons voorstel, bestuderen wij eerst uitvoerig uw huisstijl of creëren wij een voorstel voor een huisstijl indien deze nog niet aanwezig is. U ontvangt een link van uw eigen ontwikkel-omgeving waarin uw online shop afgeschermd wordt gebouwd. Zodra u akkoord geeft op de keuze in kleuren, lettertypes, witruimtes en andere styling elementen voeren wij dit door in uw webwinkel. Met deze basis kunnen wij al de gewenste pagina's en templates opbouwen. Door efficiënt te coderen en het maken van een flexibele opzet kunnen u ook zelf eenvoudig aanpassingen maken aan teksten, kleuren en zelfs volgorde van secties. Vind u het toch spannend om er zelf aan te werken? Wij helpen u ook na oplevering graag met het onderhoudt van uw webshop.

EEN webshop OP MAAT

Heeft u de keuze gemaakt voor het laten bouwen van een webshop? Dan is het van belang dat u uw webwinkel laat maken door professionals met verstand van zaken. Een kleine rondgang op het Internet leert ons dat veel online shop op elkaar lijken en zich niet weten te onderscheiden. Wij zorgen ervoor dat uw webwinkel dit wel doet door deze op maat te maken voor u. Dit zorgt namelijk voor herkenbaarheid en een betere vindbaarheid op Google. U zit bij ons niet vast aan beperkingen zoals een bepaalde look of maximum aan aantal producten of pagina's. Daarnaast kunt u gebruik maken van handige tools zoals een automatisch voorraadsysteem, een koppeling met uw boekhoudprogramma of zelfs automatische track & trace linkjes bij uw bestellingen. Verzendetiketten print u zonder iets handmatig in te hoeven voeren eenvoudig vanuit uw webshop. Dat scheelt u veel tijd en gedoe!

DE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN webshop

De mogelijkheden bij het laten maken van een webshop door Kaige Productions zijn eindeloos. We zorgen er niet alleen voor dat u straks een webwinkel heeft die effectief en aantrekkelijk is, maar dat deze ook nog eens voorzien is van alle elementen waarmee u zich kunt onderscheiden van anderen. We maken bijvoorbeeld graag een professionele videoproductie of foto's om bepaalde producten extra onder de aandacht te brengen. Zo heeft u een razendsnelle online shop gevuld met unieke content die maximaal scoort binnen de zoekmachines zoals Google.

HET REALISATIEPROCES VAN een webshop

1. Huisstijl identificeren of ontwikkelen

Het is bij een professionele webshop heel belangrijk dat deze een look heeft die aansluit op de stijl van uw bedrijf. Indien u al een huisstijl heeft, dan zorgen wij ervoor dat deze zo goed als mogelijk wordt doorgevoerd in de webwinkel. Uw bezoekers moeten toch weten dat ze hier met uw bedrijf te maken hebben. Het kan natuurlijk ook dat u nog geen duidelijke huisstijl heeft, in dit geval helpen wij u, als gewenst, om deze te ontwikkelen. We verdiepen ons hiervoor in uw bedrijf, zodat we te weten komen welke kenmerken echt duidelijk bij uw bedrijf horen.

2. Ontwerp van de webshop

Wanneer je een webshop laten maken door Kaige Productions dan kies je voor een online shop die razendsnel is, eenvoudig in gebruik en er aantrekkelijk uit ziet. Wij weten welke elementen van een webshop uitnodigend zijn om uw webwinkel niet alleen te bezoeken, maar hier ook een bestelling te plaatsen. Het design moet daarbij overzichtelijk zijn. In deze fase produceren we ook het beeldmateriaal waarvan we overeen zijn gekomen dat dit in de webshop wordt gebruikt. Dit uiteraard allemaal in overeenstemming met u, de klant blijft namelijk bij elke fase van het proces nauw betrokken.

3. Development van de webshop

Ook het ontwikkelen van de webshop is een belangrijk fase. Hier kijken wij hoe wij het design zo efficiënt en flexibel mogelijk kunnen coderen voor u. Wij zorgen ervoor dat uw webshop razendsnel is en eenvoudig in gebruik voor uw bezoekers maar ook voor uw medewerkers om bijvoorbeeld orders te verwerken. Wij gebruiken het krachtige en gratis e-commerce systeem Woocommerce zodat u geen maandelijkse kosten hoeft te betalen aan uw webshop. Na lancering van uw webshop helpen wij u, indien gewenst, ook graag met adverteren op bijvoorbeeld Google om zo nog meer bezoekers naar uw webshop te trekken. Hierbij werken we samen met een aantal gerenommeerde marketingpartners, die hun expertise in zullen zetten om van uw webshop een nog groter succes te maken.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van webshops
Bekijk al ons werk

Webshop laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Blank Form (#3)

Veelgestelde vragen

Wat kost een webshop?

Het creëren van een professionele webshop is een proces dat varieert op basis van een aantal factoren, waaronder het ontwerp, het aantal producten, de functies en de complexiteit van de website. Dit maakt het moeilijk om een specifieke 'gemiddelde' prijs vast te stellen, omdat elke webshop uniek is en aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

Voor een eenvoudige webshop, gericht op een klein tot middelgroot bedrijf, kan je uitgaan van een investering van ongeveer €2000 tot €5000. Dit omvat basisfuncties zoals productcatalogus, winkelwagentje, betaalmogelijkheden, en een responsief design dat op alle apparaten goed werkt.

Voor een meer geavanceerde webshop, met complexere functies zoals klantenaccounts, productreviews, geavanceerd zoeken, meertaligheid, of integratie met externe systemen, kan je rekenen op een prijskaartje tussen de €5000 en €15000.

Houd er rekening mee dat deze kostenramingen initiële ontwikkelingskosten zijn. Het runnen van een webshop brengt ook terugkerende kosten met zich mee, zoals hosting, domeinnaam, onderhoud, beveiliging en eventuele kosten voor marketing en SEO.

Bij ons streven we ernaar transparantie te bieden in onze prijzen. We werken nauw samen met onze klanten om een webshop te creëren die past bij hun budget en hun behoeften. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte die is afgestemd op uw specifieke eisen en doelen.

crossmenu