Contact

Evenement Fotograaf

Een speciaal evenement moet herinnerd worden. De dag verloopt voor de aanwezigen vaak als een roes, vol hoogtepunten die er een onvergetelijk evenement van maken. Een evenement fotograaf helpt u om deze herinneringen vast te leggen. Professionele evenement foto's vertellen het verhaal van deze dag, of dat nu gaat om een belangrijk bedrijfsevenement of een persoonlijk feest.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Evenement fotografie door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat evenement fotografie kan bieden

Evenement fotografie is er in eerste instantie om momenten te vereeuwigen. Jaren later kunnen u en uw doelgroep nog terugblikken op een speciale dag, met spontane foto's van alle mensen die aanwezig waren op uw evenement. Voor bedrijven hebben evenementen nog een toegevoegde waarde. Ze zetten uw onderneming op de kaart en laten zien wat u in huis heeft. Door meteen een ervaren fotograaf in te huren, legt u deze bijzondere dag op een juiste wijze vast. Vervolgens heeft u prachtig promotiemateriaal voor uw onderneming.

Evenement fotografie voor ieder doel

Wilt u bij Kaige Productions een fotograaf inhuren voor uw evenement? Dan is het altijd goed om na te denken over het doel van de foto's. Wat wilt u zeker vastgelegd hebben en welke sfeer mogen de foto's hebben? Zo denken wij graag na over:
  • Welke hoogtepunten zeker vastgelegd moeten worden.
  • Wat voor sfeer de foto's moeten uitdragen.
  • Of u liever spontane of juist meer gestileerde foto's wilt.
  • Of de foto's uiteindelijk ook als promotiemateriaal moeten dienen.
  • Wat u wellicht niet in beeld wilt hebben.

Uw wensen zijn leidend

Voordat we uw evenement komen vastleggen, bespreken we eerst wat uw wensen zijn. Ieder evenement is namelijk anders en vraagt dus om een unieke aanpak. Afhankelijk van uw ideeën en wensen, bedenken we samen een passend plan. Zo weten we zeker dat we op de grote dag met de juiste visie, materialen en fotografen aanwezig zijn, voor het beste resultaat. Deze afspraken leggen we vast, zodat we allebei weten wat we van de grote dag kunnen verwachten en wat de verwachting is.

De mogelijkheden bij evenement fotografie

Met een evenementfotograaf kunt u alle kanten op. Zo is het mogelijk om meerdere fotografen in te schakelen. U weet dan zeker dat ieder bijzonder moment wordt vastgelegd, van een grote ceremonie tot de spontane reacties van uw gasten. Natuurlijk kunt u een fotograaf inhuren voor verschillende tijdsperiodes. Wilt u slechts een bepaald dagdeel vast laten leggen of laat u liever de hele dag een ervaren fotograaf meelopen? Ook meerdaagse evenementen horen bij de mogelijkheden. Breidt u het pakket liever nog verder uit met een videograaf? Bij Kaige Productions helpen we u verder, wat uw wensen ook zijn.

HET REALISATIEPROCES van evenement fotografie

1. PRE-PRODUCTIE

Goede evenement fotografie begint bij de voorbereiding. De fotograaf moet namelijk precies kunnen inspelen op het verloop van de dag. Tijdens een eerste gesprek ontdekken we wat uw wensen en ideeën zijn en vertellen wij u wat we kunnen bieden. Vervolgens maken we samen duidelijke afspraken over het evenement. U weet precies wat de kosten zijn en wanneer u uw bewerkte foto's kunt ontvangen. Wij zorgen voor de rest, van de juiste planning tot het inschakelen van de beste fotograaf voor uw speciale dag.

2. PRODUCTIE

Op de dag zelf is de fotograaf tijdig aanwezig, zodat de opzet helemaal klaar is voordat de gasten arriveren of het evenement start. Gedurende de dag worden de mooiste momenten vastgelegd, zodat u geen enkele seconde hoeft te vergeten. Een ervaren evenement fotograaf is altijd aanwezig, maar valt nooit op. Zo kunt u ongestoord van de dag genieten, wetende dat er altijd iemand in de buurt is die u en uw gasten mooi op de foto zet. Wilt u de dag vanuit meerdere hoeken vastgelegd hebben? Dan zorgen wij dat er ook een tweede fotograaf aanwezig is.

3. POST-PRODUCTIE

Tijdens de laatste fase gaan we aan de slag met de foto's. We bekijken de talloze foto's met een professioneel oog. Zo maken wij een selectie van de allerbeste foto's die het verloop en de sfeer van de dag uitstekend weergeven. Iedere foto wordt door ons tevens nabewerkt. Dit resulteert in prachtige afbeeldingen met een mooie lichtinval en een bijzondere sfeer. U ontvangt zo snel mogelijk deze bewerkte foto's, waarna u ze in kunt zetten voor marketingdoeleinden of gewoon als bijzondere herinnering kunt bewaren. Mocht u ondersteuning willen bij het inzetten van uw foto's als marketingdoeleinden dan kunnen ook wij hierin ondersteuning bieden.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van Evenement Fotografie
Sorry, no content found.
Bekijk al ons werk

Evenement foto's laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een evenement fotograaf?

De gemiddelde kosten voor een evenement fotograaf

 

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

 

crossmenu