Contact

Vastgoed fotograaf

Zet uw vastgoed in de schijnwerpers door een ervaren vastgoed fotograaf in te schakelen. Met de juiste foto's weet u uw pand prachtig te presenteren aan potentiële kopers. Zo komen de sfeer, de bijzondere details en unieke kwaliteiten van uw woning goed tot hun recht. Dat maakt de juiste vastgoedfotografie een uitstekend hulpmiddel om een bijzondere eerste indruk te maken. Bij Kaige Productions bent u aan het juiste adres.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Vastgoed fotografie door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een vastgoed fotograaf kan bieden

Potentiële kopers maken voor het eerst kennis met uw pand door foto's te bekijken. Om een goede eerste indruk te maken, is het belangrijk om foto's te hebben die de kwaliteiten van het pand onderstrepen. Zo wekt u de interesse van meer potentiële kopers, wat zorgt voor een soepel verkoopproces. Een professionele vastgoed fotograaf van Kaige Productions inhuren is de beste manier om uw vastgoed te laten vast leggen. U weet dan zeker dat uw pand helemaal tot zijn recht komt op de foto's.

Het doel van vastgoedfotografie

Wilt u een vastgoed fotograaf inschakelen? Dan is het waardevol om vooraf na te denken over het doel van de vastgoed fotografie. Ieder pand vraagt weer om zijn eigen aanpak. Zo wilt u uw woning misschien huiselijk aan laten voelen, terwijl een horecapand juist een unieke sfeer moet hebben. Als ervaren vastgoed fotograaf denken wij na over de volgende punten:
  • Wie is uw doelgroep?
  • Welke aspecten van het pand moeten benadrukt worden?
  • Waar gaat u de vastgoedfoto's inzetten of voor gebruiken?
  • Welke fotografiestijl past bij het pand?

Een fotograaf die inspeelt op uw wensen

Ieder pand vraagt weer om een andere aanpak. Daarom vinden wij het belangrijk om met u in gesprek te gaan over uw ideeën en wensen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van het geheel en kunnen wij voorbereid aan de slag gaan. Ook naar u toe kunnen we vanuit uw ideeën en wensen een inschatting man van bijvoorbeeld de tijdsduur van de opnames en de kosten. Ieder pand is uniek, waardoor onze aanpak ook altijd uniek is.

De vele mogelijkheden van vastgoed fotografie

Bij een vastgoed fotograaf denkt u waarschijnlijk aan een fotograaf die simpelweg enkele foto's maakt van uw interieur en exterieur. Toch komt er heel wat meer bij kijken. Bij Kaige Productions bieden wij verschillende opties aan, van een korte fotosessie tot een compleet pakket. Accentueer de prachtige ligging van het pand door luchtfoto's te laten maken, zodat de omgeving ook in de schijnwerpers wordt gezet. Vindt u het belangrijk dat de sfeer van de woning goed tot zijn recht komt? Door verrassende hoeken te kiezen en de woning juist te belichten, bereiken we dat doel. Natuurlijk hoort goede nabewerking ook bij het proces. Hiermee garanderen wij haarscherpe foto's met een mooie uitstraling.

Vastgoed fotografie: stap voor stap

1. Oriënterend gesprek

Wilt u een fotograaf inhuren van Kaige Productions? Dan beginnen we altijd met een oriënterend gesprek. U vertelt ons meer over uw pand en met welk doel u foto's wilt laten maken. Aan de hand van uw vraagstukken stellen wij een helder plan op. Natuurlijk hoort hier ook een duidelijke kostenraming bij, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan plannen we een fotosessie in.

2. Fotografiesessie

Op de afgesproken dag komt de vastgoed fotograaf bij u langs om foto's te schieten. De lengte van deze sessie is helemaal afhankelijk van de vooraf besproken plannen. Wij zetten iedere hoek van uw pand prachtig op de foto. Wilt u een luchtfoto van uw vastgoed laten maken of de ruimtes tot leven laten komen met 360 vr foto's? Wij hebben de juiste materialen bij de hand om het allemaal te realiseren. Al het nodige beeldmateriaal wordt meestal binnen één sessie geschoten, zodat we snel door kunnen naar de volgende fase.

3. Nabewerking

Nu we alle foto's op zak hebben, is het tijd voor de nabewerking. Deze laatste fase is niet onbelangrijk, want goede nabewerking brengt foto's tot leven. Door de kleuren te corrigeren, creëren we beelden die opvallen en uw pand letterlijk in het beste licht zetten. Eventueel kunnen wij persoonlijke voorwerpen uit de beelden verwijderen, voor het meest professionele eindresultaat. Zodra de nabewerking compleet is, ontvangt u een complete set vastgoedfoto's die het verhaal van uw woning vertellen.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van vastgoed fotografie
Bekijk al ons werk

Vastgoed foto's laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een vastgoed fotograaf?

De gemiddelde kosten voor een vastgoed fotograaf

 

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

 

crossmenu