Contact

Aftermovie Laten Maken

Door middel van een aftermovie legt u de hoogtepunten van uw feest, presentie of evenement vast in een korte, dynamische video. Het is een waardevolle en waardevaste herinnering welke op lange termijn inzetbaar is en een zeer geschikt marketingmiddel. Zo is dit het perfecte middel om uw doelgroep te prikkelen, de sfeer weer te geven en hen te overtuigen om er de volgende keer weer of juist voor het eerst bij te zijn.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Aftermovie door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE VIDEOPRODUCTIE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste videoproductie technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

WAT EEN AFTERMOVIE KAN BIEDEN

Een aftermovie kan ingezet worden op verscheidene manieren. Maar het algehele doel is het prikkelen van de kijker. Zo kan het de kijker het goede gevoel terug geven van het evenement waar zij bij aanwezig waren. Anderzijds kan het bij andere ook zorgen voor het gevoel dat ze iets gemist hebben wat ze triggert om er de volgende keer wel bij te zijn. Met een goede aftermovie roept u de sfeer en de herinneringen opnieuw op. Door de veelzijdigheid in mogelijkheden in een aftermovie en in wat u er uiteindelijk mee doet kan een zeer brede doelgroep bereikt worden.

EEN PROFESSIONELE AFTERMOVIE

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf tijdens uw feest, presentatie of evenement een paar beelden te schieten en hier een filmpje van te maken maar wilt u het professioneel aanpakken dan bent u bij Kaige Productions aan het juiste adres. Wij streven er naar een waardevolle en waardevaste aftermovie af te leveren die volledig zorgt voor het achterlaten van de juiste sfeerimpressie bij de kijker. Mede dankzij onze expertise, timing en inzicht weten wij dit iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Het uitbesteden van het maken van een aftermovie zorgt er ook voor dat u zelf dit stuk los kan laten waardoor er op de dag(en) zelf meer genoten kan worden van het moment. Een mooie bijkomstigheid.

DE INHOUD VAN EEN AFTERMOVIE

De inhoud van een aftermovie is tot op zekere hoogte naar wens te vullen. In overleg voorafgaande aan de draaidag(en) leggen we vast wat specifiek uw wens is en wat het doel van de aftermovie is. Vanuit daar kijken we wat er haalbaar is en wat hier eventueel nog voor geregeld dient te worden. Formats welke wij onder andere gebruiken zijn:
 • Compilaties van de highlights/sfeer
 • Korte quotes/oneliners van bezoekers
 • Interviews
 • Presentaties

TIEN TIPS VOOR EEN SPETTERENDE AFTERMOVIE

Om een beeld te geven over wat goed is om in een aftermovie terug te laten komen zodat het meeste uit bijvoorbeeld een evenement gehaald kan worden hebben we een lijst samengesteld met tien tips. Tips welke toegepast kunnen worden in uw aftermovie.
 • Breng de belangrijkste spreker(s)/hoofdperso(o)n(en) in beeld.
 • Breng de doelgroep in beeld.
 • Breng de bezoekers in beeld.
 • Breng de drukte in beeld.
 • Breng de interactie in beeld.
 • Breng het enthousiasme in beeld.
 • Focus op actie.
 • Focus op de ervaring van de dag zelf.
 • Breng geen etende mensen in beeld.
 • Begin sterk en eindig sterk.

MEEST VOORKOMENDE TYPES AFTERMOVIES

1. BRUILOFT AFTERMOVIE

U heeft veel tijd gestoken in het voorbereiden van jullie droomhuwelijk. U wilt natuurlijk nog jaren na kunnen genieten van deze mooie dag. Daarom kiezen veel mensen voor het laten maken van een aftermovie van hun huwelijk. Wij zorgen voor een vlekkeloze opnamedag en weten door onze jarenlange ervaring wanneer wij een stapje naar voren mogen zetten en naar achter moeten doen. Zo missen wij geen enkel belangrijk moment zonder in de weg te staan.

2. FESTIVAL AFTERMOVIE

Is het nou om de sfeer van uw festival over te brengen, bezoekers te trekken of gewoon om te showen. Met een aftermovie kan het allemaal. Dit is dan ook de reden dat er vaak voor gekozen wordt om een aftermovie te maken van een festival. Ook hier kennen we onze plek en weten we de highlights altijd mooi in beeld te brengen.

3. CONGRESSEN EN SEMINARS AFTERMOVIE

Een aftermovie laten maken van een congres of seminar is naar onze meningn eigenlijk altijd een goed idee. De aftermovie kan uiteindelijk veelzijdig ingezet worden en soms zelfs als educatief hulpmiddel gebruikt worden. Een onmisbare marketingtool kunnen we dus wel zeggen.

AFTERMOVIE LATEN MAKEN? laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een aftermovie?

De kosten voor een aftermovie

De kosten voor een aftermovie liggen doorgaans tussen de €795-€3000. De prijs hangt af van het aantal locaties, de lengte van de video, het aantal mensen dat bij de productie betrokken is, de complexiteit van de productie en of er speciale apparatuur nodig is. Voor een project heeft u minstens één cameraman en een video editor nodig voor het realiseren van het project. Bij complexere situaties waarbij bijvoorbeeld een tweede cameraman gewenst is kan er een extra AV specialist worden ingezet voor een minimale meerprijs.

Montage kosten

Nadat de video is opgenomen, moeten de beelden worden gemonteerd en bewerkt. Afhankelijk van het aantal opname uren en gewenste lengte van de uiteindelijke video kunnen wij een berekening maken van het uiteindelijk benodigde aantal montage uren.

crossmenu