Contact

Repair Care - Dry Shield - 3D instructie video

Klant:

Repair Care
Categorie:
3D Product Animatie
Datum: 
11/11/2022
Bekijk video

Repair Care - Dry Shield - 3D instructie video

Project details

In het steeds veranderende landschap van productinstructies heeft Repair Care met Dry Shield een unieke uitdaging geïdentificeerd. Gezien de specifieke kenmerken van de Dry Shield-flesjes, vereiste het tonen van het nauwkeurige doseringsproces een benadering die verder ging dan de conventionele videotechnieken. Hier komt de kracht van 3D-animatie om de hoek kijken.

Met Dry Shield, waarbij de transparantie en de subtiele markeringen van het flesje cruciaal zijn voor een correct gebruik, hebben we door middel van 3D-animatie een gedetailleerd en verhelderend beeld gecreëerd. Deze methode bood ons de kans om opmerkelijke close-ups te maken en om het doseringsproces vloeiend en begrijpelijk te demonstreren van markering naar markering. Waar traditionele videobeelden misschien tekortschieten vanwege problemen zoals belichting, biedt 3D-animatie ons ongeëvenaarde controle en precisie.

"Dankzij de innovatieve 3D-animatievideo begrijpen gebruikers nu binnen 30 seconden hoe ze Dry Shield correct moeten doseren. Een absolute gamechanger voor ons!" - Loes Egberts, Repair Care.

Bij Repair Care streven we ernaar om altijd voorop te lopen in technologische oplossingen voor klantcommunicatie. Met de Dry Shield 3D-animatie hebben we wederom laten zien dat we deze belofte waarmaken.

3D Instructie Video

Kaige productions heeft een 3D instructie video gemaakt voor Repair Care. Bent u nu ook geïnteresseerd in een 3D product video? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right