Contact

Hotel Noordzee

Klant:

Streamlife
Categorie:
Promotie Video
Datum: 
19/10/2023
Bekijk video

Hotel Noordzee

Project details

Hotel Noordzee

In opdracht van en in samenwerking met Streamlife hebben we een mooie video gecreëerd voor Hotel Noordzee, waarin we de schoonheid van de Noordzee in de koudere maanden vastleggen. Terwijl de meeste mensen de Noordzee associëren met zomerse stranden en warme zon, wilden we laten zien dat deze prachtige locatie het hele jaar door een magische bestemming is.

De video laat de mysterieuze sfeer van Hotel Noordzee zien in de herfst en winter. We hebben de schoonheid van de natuur, de rustige strandwandelingen, en de gezellige warmte van Hotel Noordzee in beeld gebracht. De beelden en geluiden nemen de kijker mee op een reis naar een onverwacht stukje paradijs, ver weg van de zomerse drukte.

We hopen dat onze video reizigers inspireert om de Noordzee in alle seizoenen te ontdekken en te genieten van de rust en schoonheid die deze bijzondere plek te bieden heeft.

Video door Kaige Productions
Montage door Streamlife

Promotievideo

Kaige productions heeft een promotievideo gemaakt voor Hotel Noordzee. Bent u nu ook geïnteresseerd in een Promotievideo? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right