Contact

Gemeente Moerdijk - Fundavideo

Klant:

Gemeente Moerdijk
Categorie:
Promotie Video
Datum: 
05/02/2019
Bekijk video

Gemeente Moerdijk - Fundavideo

Project details

Promotievideo Funda Gemeente Moerdijk

Bewoners en kopers van woningen in Moerdijk profiteren van een bijzondere regeling. Namelijk de Moerdijkregeling. De Moerdijkregeling is een garantieregeling voor huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij krijgen een verkoopgarantie gebaseerd op 95% van de waarde van hun huis op 1 januari 2013. Deze regeling is vooral een vangnet voor woningen die op de gewone woningmarkt niet worden verkocht. De Moerdijkregeling is bedoeld voor huidige en toekomstige huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij kunnen te allen tijde, op welk moment in de toekomst dan ook, hun huis verkopen aan de gemeente. Dat geeft financiële zekerheid en rust en mensen kunnen daardoor rustig in het dorp blijven wonen. Daarnaast maakt de regeling het extra aantrekkelijk om in het dorp een woning te kopen omdat ook nieuwe eigenaren gebruiken kunnen maken van de Moerdijkregeling.

Het is goed wonen in Moerdijk. Wie de verstedelijking zoekt, voelt zich prima thuis in Zevenbergen. Daarentegen stralen de kernen Klundert, Standdaarbuiten, Fijnaart en Willemstad een sfeer van klein-stedelijkheid en landelijke rust uit. Ook historie leeft in Moerdijk.
Vooral in Willemstad en Klundert zijn er goed bewaarde vestingwerken, monumentale gebouwen en sfeervolle straatjes te vinden. Willemstad kreeg daar in de 19e eeuw dankzij Napoleon nog twee forten bij, die nu nog te bezichtigen zijn: Fort Sabina en Fort de Hel. Water speelde door de jaren heen een belangrijke rol en is nog steeds een belangrijke factor. Het vele water in en om Moerdijk biedt watersportliefhebbers volop mogelijkheden.

Promotievideo

Kaige productions heeft een promotievideo gemaakt voor de gemeente Moerdijk. Bent u nu ook geïnteresseerd in een promotievideo? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right