Contact

Webova ControlApp

Klant:

Webova
Categorie:
Animatie Video
Datum: 
11/01/2019
Bekijk video

Webova ControlApp

Project details

Webova ControlApp

Werkinstructies dient u voortdurend te updaten. Immers, uw medewerkers hebben adequate informatie nodig om hun werk goed te doen. Bijscholing, instructie en introductie van nieuwe medewerkers kosten vaak veel tijd. Bovendien werken lange cursusdagen niet altijd efficiënt. Met Controlapp instrueert u uw medewerkers online. In uw eigen stijl en volledig passend bij uw organisatie. Interactief en precies lang genoeg. En te volgen op het moment dat het voor hen uitkomt, eenvoudig en effectief.

Het unieke van het platform ControlApp is dat de presentaties op maat worden gemaakt. Identiteit van het bedrijf, locaties worden verwerkt in de presentatie

De tool wordt o.a. gebruikt voor werkinstructies, procedures, reclame doeleinde, toolbox meetings, veiligheidsvoorschriften, introductie van uw medewerkers. Het gaat vaak om korte instructies. De mogelijkheden zijn (vrijwel) grenzeloos!

Animatie

Kaige productions heeft een animatie gemaakt voor Webova ControlApp. Bent u nu ook geïnteresseerd in een animatie? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right