Contact

Instructievideo laten maken

In het huidige digitale tijdperk kan een instructievideo laten maken een waardevol instrument zijn om uw doelgroep of klanten te voorzien van informatie over uw dienst of product. Dus waarom zou u niet overwegen te investeren in de creatie van een instructievideo om uw merk te versterken en uw bedrijfsgroei te stimuleren? De potentiële voordelen maken het de investering meer dan waard.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

een Instructievideo door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een instructievideo kan bieden

Als het gaat om marketing en het tonen van de mogelijkheden van uw bedrijf, kan een instructievideo een waardevol hulpmiddel zijn. Door uw unieke sterke punten en kenmerken via een visueel medium te belichten, kunt u effectief en op een laagdrempelige manier met uw doelgroep communiceren. Dit verhoogt niet alleen de naamsbekendheid, maar kan ook een sterke gemeenschap opbouwen rond uw bedrijf, product of dienst. En laten we de extra bonus van een grotere aanwezigheid in zoekmachines niet vergeten, een instructievideo van hoge kwaliteit op uw website kan uw paginaranking op Google aanzienlijk verbeteren. Kortom, investeren in een instructievideo is een slimme zet voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie.

De opzet van een instructievideo

Het doel van een instructievideo is het geven van duidelijke en beknopte stappen voor het gebruiken van uw product(en) en/of dienst(en). Uw doelgroep kan op deze manier op een laagdrempelige manier de correcte stappen volgen. Aan het begin van de instructievideo is het belangrijk uzelf voor te stellen en een overzicht te geven van wat er in de instructie aan bod komt. Het grootste deel van de video moet bestaan uit stapsgewijze demonstraties of beschrijvingen, zo nodig met gebruikmaking van visuele hulpmiddelen en eventueel passende audio en/of voice-over(s). Wat de algemene look en feel betreft, zorgt een goed georganiseerde instructievideo met een consistent ontwerp ervoor dat de focus behouden blijft en dat de kijker gemakkelijker kan volgen. In het algemeen kan een instructievideo een waardevol hulpmiddel zijn om nieuwe vaardigheden of technieken effectief en efficiënt aan te leren.

Een instructievideo op maat

Als het gaat om het aanleren van nieuwe informatie of vaardigheden, zijn er talloze opties beschikbaar. Een optie die vaak over het hoofd wordt gezien, is een instructievideo. Natuurlijk kunnen kant-en-klare video's waardevolle informatie verschaffen, maar ze zijn misschien niet afgestemd op de specifieke behoeften of doelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Met een op maat gemaakte instructievideo kunt u de inhoud aanpassen aan uw unieke situatie en duidelijke instructies geven op een aantrekkelijke en visueel aantrekkelijke manier. Bovendien kan een op maat gemaakte instructievideo steeds opnieuw worden gebruikt als trainingsmiddel voor nieuwe medewerkers of vrijwilligers. Dus als u de volgende keer op zoek bent naar de perfecte manier om iets nieuws te leren, overweeg dan te investeren in een instructievideo op maat. Het zou wel eens de oplossing kunnen zijn die u zoekt.

Mogelijkheden voor een instructievideo

Heeft u er ooit aan gedacht welke impact een instructievideo kan hebben op uw bedrijf of organisatie? Of het nu gaat om het trainen van werknemers, het presenteren van een (nieuw) product of het promoten van uw dienst(en), een professioneel gefilmde en gemonteerde instructievideo kan het verschil maken. Met ons team van ervaren specialisten zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Van het gebruik van slow motion of versnelde filmtechnieken tot het maken van adembenemende opnames vanuit de lucht met drones, wij kunnen uw publiek een unieke en boeiende visuele ervaring bieden. Neem geen genoegen met een eenvoudige diapresentatie, laat ons u helpen een onderscheidende en gedenkwaardige instructievideo te maken.

HET REALISATIEPROCES VAN een instructievideo

1. Pre-productie

De preproductiefase voor het maken van een instructievideo is cruciaal om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Tijdens deze fase werken wij met u samen om uw wens duidelijk te definiëren en een plan voor de instructievideo op te stellen. Wij nemen ook de tijd om ons te verdiepen in uw bedrijf en dienst(en) en/of product(en). Door middel van deze achtergrondinformatie kunnen wij de boodschap van uw instructievideo beter overbrengen en iets creëren dat de waarden en de identiteit van uw bedrijf echt weerspiegelt. Zonder een grondig preproductieproces is het mogelijk dat het eindresultaat de gewenste boodschap niet nauwkeurig overgebracht wordt en dat zou natuurlijk zonde zijn. Investering in deze fase is dus van groot belang.

2. Productie

De productiefase is de fase waar het meeste tijd in gaat zitten bij van het maken van een instructievideo. Hier brengen wij uw wens tot leven. In deze periode verzamelen wij al het benodigde beeldmateriaal, of het nu gaat om opnames op locatie, het opnemen van voice-overs of het maken van graphics en animaties. Dit is ook het moment waarop eventuele extra elementen, zoals muziek of speciale effecten, worden toegevoegd. Zo komen wij tot een kloppend geheel welke volledig aan uw wensen voldoet. Tussentijds houden we contact om eventuele aan- en/of opmerkingen in de instructievideo door te kunnen voeren.

3. Post-Productie

De postproductiefase is de laatste stap in de realisatie van uw instructievideo. Om uw eindproduct optimaal te benutten kunnen we, als gewenst, ook meekijken naar de inzet van uw instructievideo. Dit kan inhouden dat we onderzoeken, eventueel samen met onze marketingprofessionals, op welk platform u uw video het beste kunt inzetten om een zo'n maximaal mogelijk bereik en een maximale betrokkenheid te bereiken. Zo komt uw instructievideo bij het juiste publiek terecht en zo dus het beste tot zijn recht.

Instructievideo laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een instructievideo?

De kosten voor een instructievideo

De kosten voor een instructievideo ligt doorgaans tussen de €1250-€3500. De hoogte van de prijs wordt bepaald door de complexiteit van het onderwerp en de lengte van de uiteindelijke gewenste video. Een instructie video van een simpel product is niet te vergelijken met een instructievideo voor een medische behandeling waarbij bijvoorbeeld medische specialisten moeten worden betrokken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het registreren en monteren van medische en dentale behandeling instructie videos.

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

Door gebruik te maken van een intuitive video review systeem kunt u en uw team gemakkelijk opmerkingen direct in de video plaatsen, vanaf elk apparaat. Zo vermindert het de tijd die nodig is om feedback te verwerken met 50% waarmee wij u de meest (kosten)efficiënte oplossing bieden voor een instructievideo.

crossmenu