Contact

Livestream video

Bent u het zat om evenementen te organiseren die slechts door een paar mensen persoonlijk kunnen worden bijgewoond? Dan is een livestream video de oplossing die u zoekt, de manier om uw publiek uit te breiden en de betrokkenheid te vergroten. Over de hele wereld kan er meegekeken worden en livestream video's kunnen tevens worden opgenomen en gedeeld op uw website en/of sociale media voor een nog groter bereik. Dus waarom zou u niet overwegen te investeren in livestream-technologie voor uw volgende evenement? De mogelijkheden zijn eindeloos en de potentiële voordelen zijn enorm.
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Livestream video door Kaige Productions

SPECIALISTEN MET BREDE EXPERTISES

Het team van Kaige Productions bestaat uit specialisten met brede expertises en interesses. Zo kunnen wij iedere uitdagende klus aan. Wij denken verder dan de video-opname alleen. Ook op het gebied van implementatie en optimalisatie van het eindproduct kunnen wij u verder helpen.

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is wat wij nastreven en duidelijkheid hierin vinden wij belangrijk. Dit doen wij door het maken van duidelijke afspraken vooraf waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

DE NIEUWSTE VIDEOPRODUCTIE TECHNIEKEN

Up to date blijven op vlak van de nieuwste en vooruitstrevendste videoproductie technieken vinden wij erg belangrijk. Door middel van onder andere cursussen blijven wij onze kennis dan ook telkens weer optimaliseren en verbeteren.

Wat een livestream video kan bieden

Livestream video is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel makers van inhoud als kijkers. Op het gebied van entertainment kunnen mensen nu live evenementen bekijken zonder fysiek aanwezig te zijn. Daarnaast bieden livestream video's een handig platform voor individuen of organisaties om te communiceren met een groot publiek. Van het houden van virtuele conferenties tot het geven van kookdemonstraties, de mogelijkheden voor livestreaming zijn eindeloos. Het belangrijkste is misschien wel dat het de mogelijkheid biedt om direct nieuws te brengen en dringende informatie in real time aan het publiek door te geven. Naarmate de technologie voortschrijdt, zal livestreaming waarschijnlijk nog meer deel gaan uitmaken van ons dagelijks leven.

De opzet van een livestream video

Het opzetten van een livestream video kan intimiderend lijken, maar met enige voorbereiding kan het een soepel en succesvol proces zijn. Een goede internetverbinding is van belang en voorafgaande aan de uitzending testen wij altijd de audio- en videokwaliteit. Vooraf is het van belang dat er nagedacht is over het formaat van de livestream video, wordt het bijvoorbeeld een gesprek met één of meerdere mensen? Denk ook na of u eerder opgenomen video's of een diapresentatie wil toevoegen en hoe u met uw publiek in contact wil komen. Wilt u wellicht de commentaarfunctie inschakelen of vragen beantwoorden via een chatbox? Door goed nagedacht te hebben over deze opties kan er op een juiste en efficiënte wijze gewerkt worden en kunnen wij het geheel uiteindelijk tot een goed einde brengen. Wanneer u kiest voor Kaige Productions voor de realisatie van uw livestream video weet u zeker dat u uw doelstelling behaald.

Een livestream video op maat

Als het gaat om livestreaming, kunt u met een op maat gemaakte opstelling specifiek inspelen op uw doelgroep. Dit omvat zaken als het kiezen van de juiste technische apparatuur en ontwerpelementen voor uw stream, en ervoor zorgen dat de inhoud is afgestemd op uw publiek. Door te investeren in een gepersonaliseerde livestream video kunt u de kijkerservaring verbeteren en mogelijk een grotere aanhang aantrekken. Het kan een investering in tijd en kosten zijn, maar de beloning in termen van het bereiken van uw ideale publiek is het vaak zeker waard zijn. Bovendien zal een unieke en professionele livestream video u onderscheiden van anderen in uw vakgebied.

Mogelijkheden voor een livestream video

Bij livestreaming kunnen de achtergrond- en geluidskwaliteit uw video maken of breken. Een rommelige of onaantrekkelijke achtergrond kan kijkers afleiden, terwijl slecht geluid het voor hen moeilijk kan maken om te horen wat u zegt. Deze elementen kunnen echter gemakkelijk worden verbeterd met een beetje aandacht en inspanning. Door een goed georganiseerde en visueel aantrekkelijke locatie op te zetten, gebruik te maken van hulpmiddelen zoals achtergronden of zelfs gewoon het meubilair te herschikken, kan uw achtergrond direct worden opgewaardeerd. Wat het geluid betreft, kan een investering in een microfoon of een hoofdtelefoon de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Daarnaast kunnen speciale effecten zoals filters en afbeeldingen een extra vleugje professionaliteit en creativiteit toevoegen aan uw livestream video. De mogelijkheden zijn eindeloos.

HET REALISATIEPROCES VAN een Livestream video

1. Pre-productie

Bij het opzetten van een succesvolle livestream video begint het werk niet wanneer de camera's beginnen te draaien. Ons team doorloopt een belangrijke fase van pre-productie voordat we de opname starten. Tijdens deze fase proberen wij een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf waardoor wij beter begrijpen wie u bent en wat u uniek maakt en dus onderscheidt van de concurrentie. Deze diepere kennis stelt ons in staat de essentie van uw merk te vatten en over te brengen via de livestream video. Daarnaast stellen wij een plan op voor de livestream video en zorgen ervoor dat alle logistieke details geregeld zijn. Dankzij deze voorbereiding kunnen wij een gestroomlijnd en gepolijst eindproduct creëren welke uw bedrijf of boodschap effectief onder de aandacht brengt.

2. Productie

Zodra de preproductiefase is afgerond en alle beslissingen over de livestream zijn genomen, is het tijd om over te gaan op de productiefase. Dit omvat het filmen van alle noodzakelijke beelden en ervoor zorgen dat alles, van speciale effecten tot geluid en achtergrond, in overeenstemming is met uw wens. Wij streven ernaar elk detail te behandelen en niets aan het toeval over te laten om onze klanten een uitzonderlijke livestream video te bieden. Aandacht voor details tijdens de productiefase onderscheidt ons en stelt ons in staat een vlekkeloos eindproduct af te leveren.

3. Post-Productie

Als laatste is het tijd voor de postproductiefase. Dit omvat het oplossen van alle losse eindjes van de livestream video, zoals het aanpakken van technische problemen of het verzamelen van feedback van kijkers. In deze fase kijken we ook verder, als gewenst. Zo bestaat er de mogelijkheid om de beelden om te zetten voor toekomstige marketingdoeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kortere videoclip om te delen op sociale media, of hoogtepunten van de livestream video om te gebruiken in e-mailcampagnes. De postproductiefase lijkt misschien een klein onderdeel van het totale proces maar kan een grote impact hebben op het succes van uw livestream evenement. Een stap in het proces welke dus zeker niet overgeslagen dient te worden!

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van livestream video's
Sorry, no content found.
Bekijk al ons werk

Livestream video laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kost een livestream video?

De gemiddelde kosten voor een livestream video

 

Efficient verwerken van feedback en opmerkingen

 

crossmenu