WEBSITE LATEN MAKEN IN BREDA

Wij maken uw website in uw huisstijl. De website is responsief op alle apparaten, ook op uw telefoon en tablet. Wij zorgen ervoor dat uw website SEO geoptimaliseerd is zodat de website makkelijk te vinden is. U kunt makkelijk zelf content toevoegen zoals foto's in het fotoalbum, youtube video's en recensies via WordPress CMS.

Waarom een website bij Kaige Productions

Wat kan een website voor uw bedrijf betekenen

Bent u net gestart met ondernemen of toe aan een nieuwe website? Dan bieden wij onze service aan voor een zeer scherp tarief. Wij zijn zeer ervarenin het bouwen van Websites. Wij maken uw website in eigen huisstijl.

ONS WERK ZIEN?

Bekijk voorbeelden van ons werk.

ONZE WERKWIJZE

Uw allround media partner voor uw website

responsief

Perfect geoptimaliseerd voor alle apparaten, van mobiel tot desktop. Onze websites passen zich aan op het beeld van de gebruiker.

Veilig

Een goede website begint bij een goed plan. Wij luisteren naar uw beeld van de website en gaan daar actief mee aan de slag om uw idee te realiseren. U vraagt, wij leveren.

MAKKELIJK BEHEERSYSTEEM

U kunt gemakkelijk zelf content toevoegen via het CMS systeem WordPress. U kunt foto’s, filmpjes, en onbeperkt pagina’s toevoegen. Hierdoor blijft uw website innoveren en relevant. 

HOSTING SERVICE

Met A klasse hosting partners in Nederland bent u gegarandeerd van een snelle en SEO vriendelijke website. Hierdoor is uw website nog beter te vinden.

Een website in uw huisstijl

Waarom klanten kiezen voor Kaige Productions

Unieke en effectieve websites met content op maat, dat zijn de voordelen van een full service mediabureau met alle oplossingen onder één dak. U weet precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Samen met u bouwen we aan een website welke uw bedrijf reflecteert en presenteert.

GEINTERESSEERD?

Meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op.

EIGEN HUISSTIJL

SEO GEOPTIMALISEERD

OOG VOOR DETAIL