Contact

Website Bouwen: Waarom je een website maken beter kunt uitbesteden

Categorie
Datum
05/09/2023
Laatst aangepast
25/10/2023
Website laten maken

GRATIS seo Scan

Gratis een technische website scan aanvragen?
Vul je website URL hieronder in en ontvang een gratis analyse van je website.
Gratis Website Scan

WAAROM EEN WEBSITE UITBESTEDEN?

Veel mensen onderschatten vaak hoeveel werk het is om een website te bouwen.

Het zelf maken van een website vraagt meer tijd en inspanning dan je van te voren dacht.

Wij als ervaren webdevelopers zijn hier voor een standaard website ongeveer 2 tot 3 weken mee bezig.

Er zijn verschillende online websitebuilders die het simpel laten lijken. Ze adverteren bijvoorbeeld met "Bouw een website in 5 minuten". Hierdoor verwacht je dat het snel en eenvoudig is, maar al snel loop je tegen beperkingen of problemen aan.

Een ander probleem van deze online tools is dat het niet flexibel genoeg is. Je hebt niet de complete vrijheid om dingen in je website aan te passen zoals jij dat graag zou willen wat al snel leidt tot frustratie en tijdsverlies.

Een ervaren websitebouwer heeft de nodige kennis om een professionele website op maat te maken die perfect aansluit bij uw huisstijl. Door het uit te besteden scheelt het je al enorm veel tijd.

Website uitbesteden Kaige Productions

OP MAAT GEMAAKT

Wanneer je je website door een webdesigner laat maken heb je oneindig veel mogelijkheden in tegenstelling tot de standaard templates of thema’s die je niet volledig naar wens kunt aanpassen.

Een webdesigner zit niet vast aan een standaard template en kan een maatwerk website voor je bouwen.

Het ontwerp van je site gaat om het overbrengen van je merkidentiteit en het creëren van een consistentie.

Een ervaren webdesigner denkt na over de huisstijl van uw website, zoals de juiste kleuren, lettertype en visuals.

Daarnaast zijn er altijd aanpassingen mogelijk. Als je niet tevreden bent over het design van je website kan het je veel tijd kosten om dit aan te passen terwijl een webdesigner hier misschien maar een paar minuten voor nodig heeft.

Een op maat gemaakte website is uniek, wat ook weer beter scoort in Google en bij je bezoekers. Op deze manier kun je je onderscheiden van de concurrent.

Website uitbesteden Kaige Productions

ONDERHOUD EN SUPPORT

Een professionele websitebouwer weet precies hoe jouw website in elkaar zit. Mocht er dan iets niet meer werken, dan staan zij altijd voor jou klaar om dit op te kunnen lossen.

Daarnaast moet een website regelmatig geüpdate worden. Updaten is belangrijk omdat het anders voor kan komen dat sommige functies of bepaalde plugins op je website niet meer werken.

We raden aan om je website minimaal 1 keer per maand te controleren op updates.

Maar dit is niet altijd zonder gevaar. Updates kunnen wel eens mis gaan. Wanneer dit gebeurt moet je weten waar het is misgegaan en hoe je dit kunt oplossen. Een ervaren webdeveloper houdt hier rekening mee en heeft de nodige kennis om problemen en foutmeldingen op te sporen. Er worden back-ups van je site gemaakt en deze worden zorgvuldig bewaard om jouw website te kunnen herstellen.

Website uitbesteden Kaige Productions

SEO: DE SLEUTEL TOT ONLINE ZICHTBAARHEID

Weet jij wat SEO is? SEO staat voor “Search Engine Optimization” wat “zoekmachineoptimalisatie” in het Nederlands betekent. Het wordt ingezet om de zichtbaarheid van je website of webshop in zoekmachines te vergroten.

Door je website SEO te laten optimaliseren vergroot je de kans om te stijgen in de google resultaten. Je wilt uiteraard dat jouw website op de 1e tot 10e positie komt, en dus op de eerste pagina van Google.

Lees meer over SEO in onze blog: “DE KRACHT VAN SEO: HOE HET VERKEER NAAR JE WEBSITE VERGROTEN”.

Website uitbesteden Kaige Productions

VEILIGHEID

De veiligheid van je website is enorm belangrijk. Hackers en beveiligingslekken kunnen je website in gevaar brengen.

Een ervaren websitebouwer begrijpt welke beveiligingsmaatregelen er genomen moeten worden om je website en gegevens te beschermen tegen hackers. Ook wordt er rekening gehouden met de codes in je website zodat deze geen foutieve codes bevat waar een bezoeker misbruik van kan maken.

Website uitbesteden Kaige Productions

Je hebt nu inzicht gekregen waarom het uitbesteden van je website aan professionals erg handig kan zijn. Bij Kaige Productions verzorgen wij uw website van A tot Z. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan kunnen we samen kijken hoe wij kunnen helpen om jouw bedrijf online zichtbaar te maken!

Gratis Offerte

crossmenuarrow-right