Contact

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken? Een website is hèt visitekaartje voor uw bedrijf. Het moet in een oogopslag een goed beeld geven van waar uw bedrijf voor staat. Uiteraard wilt u dat klanten u serieus nemen. Daarom is een goed werkende website met een strak design geen overbodige luxe. Bij Kaige Productions begrijpen we hoe belangrijk online aanwezigheid is. Ons ervaren team staat klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw online zichtbaarheid te vergroten. Laten we samen kijken naar de eindeloze mogelijkheden!
4.9 / 5 beoordeeld en meer dan 200 tevreden klanten

Professionele website laten maken door Kaige Productions

Maatwerk professionele website

Onze websites zijn volledig op maat gemaakt. Hierdoor is elke website uniek en sluit naadloos aan bij uw behoeften en huisstijl. Daarnaast is het webdesign volledig aanpasbaar, waar een standaard template deze mogelijkheden niet biedt.

Van A tot Z

Kaige Productions biedt indien gewenst een alles-in-één pakket, van hosting naar webdesign tot SEO en onderhoud. Bespaar tijd en moeite door slechts één partner nodig te hebben voor uw website project!

Responsief Webdesign

We zorgen ervoor dat uw website volledig responsief is, zodat ze er goed uitzien en goed presteren op zowel desktop als op mobiele apparaten.

Waarom heeft u een professionele website nodig?

Een website biedt meer dan alleen online zichtbaarheid. Het is de sleutel tot het succes van uw bedrijf. Een professionele website straalt vertrouwen en geloofwaardigheid uit. Het laat zien dat u serieus bent en u klaarstaat voor uw klanten. Met een website zorgt u ervoor dat uw bedrijf vindbaar is in populaire zoekmachines zoals Google. Een goed geoptimaliseerde website zorgt voor een hogere positie in de zoekmachines. Dit betekent dat meer mensen uw bedrijf zullen vinden wanneer ze zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Via uw website kunt u in één oogopslag aan potentiële klanten laten zien waar uw bedrijf voor staat. Daarnaast kunnen klanten gemakkelijker contact met u opnemen of een offerte aanvragen.

Professionele website laten maken? Wij kunnen u helpen

Ons team van ervaren webdevelopers staat klaar om u volledig te ontzorgen op het gebied van website ontwikkeling. Van A tot Z bieden wij een totaalpakket; Van webhosting naar webdesign tot SEO en onderhoud van uw website. Uw website is geen standaard project voor ons; Het is een kans om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw bedrijf goed op te kaart te zetten. We creëren op maat gemaakte websites met ontwerpen die naadloos aansluiten op uw huisstijl en behoeften. Hierdoor zijn er eindeloze mogelijkheden. We denken met u mee over een strategische opzet met een goede structuur. We kijken samen naar de doelen en stemmen onze werkwijze daarop af. Het resultaat is een website die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook strategisch is opgezet. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor support waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verouderde plugins of informatie. We zorgen dat uw website altijd up-to-date is. We blijven continu verbeteringen doorvoeren op het gebied van design en de ontwikkelingen van SEO.

Een professionele website op maat laten maken

Er zijn enorm veel websitebuilders op de markt waarmee je snel en eenvoudig je eigen website kunt maken. Deze online websitebuilders maken gebruik van kant-en-klare standaard templates waardoor u tegen beperkingen aan kunt lopen. In tegenstelling tot de tools waar wij mee werken zijn deze websitebuilders niet flexibel genoeg. U merkt al snel dat u vastloopt in uw design. Wij werken met Oxygen, een krachtige tool waarbij je complete vrijheid hebt in de opzet en het design van uw website. We zorgen ervoor dat uw website helemaal in uw huisstijl en volgens uw wensen wordt opgemaakt. In Oxygen kunt u zelf ook eenvoudig kleine aanpassingen doorvoeren. Een maatwerk website, zonder beperkingen.

Ontdek de mogelijkheden van een Professionele Website Laten Maken

De mogelijkheden die wij u te bieden hebben bij het maken van een website zijn eindeloos. Niet alleen zorgen wij ervoor dat alle informatie over uw bedrijf overzichtelijk bij elkaar komt te staan, wij kunnen deze voor u ook nog eens uitbreiden met unieke fotos en/of videobeelden. Krachtig beeldmateriaal van uw bedrijf wekt vertrouwen en een duidelijke indruk bij uw (potentiële) klanten. Dit is het grote voordeel van een allround mediaproductie bureau, één totaal oplossing. Een website met unieke content zorgt voor een verhoogde positie in google waarmee u dus meer bezoekers aantrekt.

Hoe gaan we te werk?

1. Huisstijl identificeren of Ontwerpen

Wanneer u door ons een professionele website laat maken, is het belangrijk om een goed startpunt te hebben: de huisstijl. Wellicht heeft u al een huisstijl voor uw bedrijf, dan gaan we bekijken hoe we deze zo goed mogelijk over kunnen zetten op de website. Uw logo komt uiteraard prominent naar voren, maar ook kleuren en andere elementen die kenmerkend zijn voor uw bedrijf. Heeft u nog geen specifieke huisstijl? Dan helpen wij u om deze te ontwerpen. We verdiepen ons hiervoor graag in wat uw bedrijf zo specifiek en eigen maakt.

2. Ontwerp van een professionele website

Als we een goed beeld hebben van uw bedrijf gaan we aan de slag met het ontwerp van de site. Om te beginnen willen we ervoor zorgen dat de website overzichtelijk is. Bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn, of het nu informatie, producten of diensten betreft. Een efficient ontwerp zorgt niet alleen voor een betere gebruikservaring, maar het verbeterd ook de leesbaarheid en de laadtijd van uw website, wat gunstig is voor uw ranking in de zoekmachines. Consistentie is een sleutelwoord in ons ontwerpproces. We zorgen ervoor dat elk element van uw website naadloos past binnen design. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website volledig responsief is, zodat het er goed uitziet en goed presteert op zowel desktop als op mobiele apparaten. Tevens hebben wij veel ervaring op het gebied van foto- en videotechnieken. We bieden de mogelijkheden om foto- en videomateriaal te maken voor uw bedrijf. Hiermee kunt u uw verhaal op een boeiende manier vertellen.

3. Development van de professionele website

Dit is een zeer belangrijke fase voor uw site. Wij werken uw design zo efficiënt en flexibel als mogelijk uit door middel van coderen en gebruik te maken van het krachtige Oxygen systeem. Door daarnaast slim gebruik te maken van een templating systeem kunnen wij eenvoudig aanpassingen maken op honderden pagina's tegelijk. Denk hierbij aan blog berichten waarbij wij de layout eenvoudig kunnen aanpassen van alle berichten tegelijk. Per slot van rekening is het zo dat uw website pas echt effectief kan zijn als u hier veel bezoekers naartoe weet te trekken. Daarom helpen wij graag met het optimaliseren van de SEO van uw website.

Projecten waar wij trots op zijn

Voorbeelden van websites
Bekijk al ons werk

Website laten maken?

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
Binnen 24 uur reactie
Geheel vrijblijvend
Afspraak is afspraak
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van mijn website?

De beveiliging van uw website is voor ons een topprioriteit. We nemen een reeks maatregelen om ervoor te zorgen dat uw website beschermd is tegen bedreigingen en aanvallen:

 1. Veilige codering: We volgen best practices voor het coderen van websites en zorgen ervoor dat we altijd up-to-date blijven met de nieuwste standaarden en technologieën.
 2. Updates en onderhoud: We houden WordPress (CMS), thema's en plug-ins die we gebruiken voor uw website up-to-date om eventuele beveiligingsproblemen te verhelpen die zich kunnen voordoen. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons onderhoudspakket.
 3. SSL Certificaat: We installeren een SSL certificaat (Secure Socket Layer) op uw website. Dit zorgt voor een beveiligde verbinding en beschermt de gegevens van uw gebruikers.
 4. Back-ups: We maken regelmatig off-server back-ups van uw website. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat, kunnen we uw website snel herstellen naar een eerdere, veilige staat.
 5. Firewall en beveiligingsplugins: Afhankelijk van het gekozen pakket, implementeren we ook een webapplicatie firewall en installeren we beveiligingsplugins voor extra bescherming tegen hacks en andere bedreigingen.
 6. Sterke wachtwoorden en gebruikersrechten: We adviseren over het gebruik van sterke wachtwoorden en beheren zorgvuldig gebruikersrechten om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot gevoelige delen van uw website.

We bieden hiervoor een all-in-one onderhoudspakket aan, waarbij we de beveiliging van uw website continu monitoren en bijwerken, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf zonder u zorgen te hoeven maken over de technische aspecten.

Kan ik hulp krijgen bij het creëren van content voor mijn website?

Ja, absoluut! We begrijpen dat het creëren van effectieve, boeiende content een tijdrovende taak kan zijn. Daarom bieden wij aanvullende contentcreatie diensten aan om u te helpen.

Wij hebben namelijk ook ruime ervaring op het gebied van schrijven van teksten voor uw website, van pakkende homepageteksten tot gedetailleerde productbeschrijvingen en boeiende blogberichten. Ons doel is om teksten te creëren die niet alleen uw merk en boodschap duidelijk overbrengen, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines om uw online zichtbaarheid te verbeteren.

Daarnaast kunnen we u ook helpen met visuele content. Of u nu professionele fotografie nodig heeft om uw producten of diensten te laten zien, aangepaste grafische ontwerpen om uw merkidentiteit te versterken, of videoproductie voor tutorials of promotionele video's, ons team kan dit voor u verzorgen.

Houd er rekening mee dat hoewel deze diensten beschikbaar zijn, ze meestal niet inbegrepen zijn in de standaard prijs voor het maken van een website. Ze worden ofwel apart gefactureerd of kunnen worden opgenomen in een uitgebreider pakket, afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een gedetailleerde offerte te krijgen voor uw project.

Wat is een responsief ontwerp en is dit inbegrepen?

Een responsief ontwerp is een benadering van webdesign waarbij een website zo wordt gebouwd dat deze zich automatisch aanpast aan het schermformaat en de oriëntatie van het apparaat waarop hij wordt bekeken. Dit betekent dat uw website er goed uit zal zien en goed zal functioneren op allerlei apparaten, of het nu een desktopcomputer, een laptop, een tablet of een smartphone is.

Een responsief ontwerp is tegenwoordig een essentieel onderdeel van webdesign, gezien de verscheidenheid aan apparaten die mensen gebruiken om toegang te krijgen tot het internet. Het heeft ook invloed op de SEO (Search Engine Optimization) van uw website, omdat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan websites die mobielvriendelijk zijn.

Bij ons is een responsief ontwerp standaard inbegrepen in de prijs van het maken van een website. Wij geloven dat elke website die we bouwen toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn voor alle gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Ons team van heeft ruime ervaring in het creëren van websites met responsief ontwerp, en we zorgen ervoor dat uw website er geweldig uitziet en perfect functioneert op alle schermformaten.

Kan ik mijn website zelf bijwerken nadat deze is gemaakt?

Absoluut! Een van de belangrijkste voordelen van het werken met ons is dat we uw website bouwen op een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), namelijk WordPress. Een CMS stelt u in staat om zelfstandig wijzigingen aan te brengen aan de content van uw website, waaronder het bijwerken van teksten, het toevoegen of wijzigen van afbeeldingen, het publiceren van blogberichten en nog veel meer, zonder dat u enige kennis van codering nodig heeft.

Bij de oplevering van uw website zullen we u ook een gedetailleerde handleiding verstrekken met een online training over hoe u uw nieuwe CMS kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u volledige controle heeft over uw website en deze kunt blijven bijwerken en verbeteren naarmate uw bedrijf groeit en verandert.

Het is wel belangrijk om te weten dat technischer onderhoud, zoals het bijwerken van het CMS en plugins, het oplossen van technische problemen, en het maken van back-ups, vaak het beste overgelaten kan worden aan professionals om ervoor te zorgen dat uw website veilig en up-to-date blijft. Wij bieden hiervoor tevens een onderhoudspakket aan om dit soort taken voor u te verzorgen.

Wat is inbegrepen in de prijs van een website?

De prijs voor het laten maken van een website omvat verschillende elementen, allemaal bedoeld om ervoor te zorgen dat u een functionele, aantrekkelijke en effectieve online aanwezigheid heeft. Hier zijn de hoofdcomponenten die in de prijs zijn inbegrepen:

 1. Ontwerp: Dit omvat het visuele aspect van uw website - de lay-out, kleurenschema, typografie en andere designelementen. We zullen samenwerken om een ontwerp te creëren dat uw merk vertegenwoordigt en aantrekkelijk is voor uw doelgroep.
 2. Ontwikkeling: Dit is het daadwerkelijke coderen van de website. We zullen een responsief ontwerp creëren dat goed werkt op alle soorten apparaten, van desktopcomputers tot smartphones.
 3. Content Management Systeem (CMS): We zullen uw website bouwen op een CMS namelijk WordPress, waardoor u in staat bent om de inhoud van uw website zelf te beheren en bij te werken, zonder dat u enige kennis van codering nodig heeft.
 4. Basis SEO: We zullen basis SEO-praktijken toepassen bij het bouwen van uw website om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk door zoekmachines kan worden gevonden. Dit omvat het optimaliseren van uw site-structuur, het gebruik van relevante trefwoorden, en het instellen van meta-tags.
 5. Testen: Voordat we uw website lanceren, zullen we grondige tests uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles correct functioneert. Dit omvat het testen van functionaliteiten, laadtijden en compatibiliteit met verschillende browsers en apparaten.

Optioneel kunnen extra services zoals geavanceerde SEO, copywriting, professionele fotografie, videoproductie, e-commerce integratie en meer ook deel uitmaken van de prijs, afhankelijk van uw specifieke behoeften en het gekozen pakket. Deze services worden gewoonlijk apart gefactureerd of zijn opgenomen in meer uitgebreide pakketten.

Het is belangrijk op te merken dat er ook terugkerende kosten verbonden zijn aan het hebben van een website, zoals webhosting, domeinregistratie, onderhoud en updates, die meestal niet in de initiële prijs zijn inbegrepen.

Elk project is uniek, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte die is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Wat kost een website?

De kosten voor het laten maken van een website kunnen enorm variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en wensen. Dit heeft te maken met factoren zoals het design, de functionaliteit, de complexiteit en de hoeveelheid content.

Voor een basiswebsite, zoals een website voor een klein bedrijf, freelancer of een blog, kunt u rekenen op een prijs die ligt tussen de €950 en €3000. Dit omvat meestal een responsief ontwerp dat op alle apparaten goed werkt, integratie met sociale media, basis SEO-optimalisatie, en een content management systeem (CMS) zoals WordPress, waarmee u zelf de inhoud van de website kunt beheren.

Voor een uitgebreidere bedrijfswebsite met meer functies, zoals een portfolio, klantentestimonials, e-commerce mogelijkheden, meertaligheid of geavanceerde formulieren, kan de prijs variëren tussen de €3000 en €8000.

Als uw behoeften nog complexer zijn, zoals een online applicatie met geavanceerde functionaliteiten, kan de prijs verder oplopen. Dit omvat websites met complexe interactieve elementen, unieke ontwerpen, geavanceerde beveiligingsfuncties, integratie met externe systemen, of uitgebreide databases. De prijzen hiervoor beginnen meestal bij €8000 en kunnen oplopen tot €20,000 of meer.

Net zoals bij webshops, zijn dit initiële ontwikkelingskosten. Er zijn ook terugkerende kosten verbonden aan het hebben van een website, zoals hosting, domeinnaam, onderhoud, en eventuele kosten voor marketing en SEO.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en werken nauw samen met onze klanten om een oplossing op maat te bieden die past binnen hun budget. Voor een gedetailleerde offerte die is afgestemd op uw specifieke behoeften, kunt u altijd contact met ons opnemen.

crossmenu