Contact

PaletXL

Klant:

PaletXL
Categorie:
One-page lead generation website
Datum: 
29/09/2022
Ga naar website

Project details

Pagespeed

100

High Ranking Pages

1

Aantal paginas

1

Regels code

1303

Review klant

Start jouw project!

PaletXL

PaletXL vroeg Kaige Productions om een website voor hun te bouwen. PaletXL is sterk in het leveren van thee voor private labels. Het management van PaletXL heeft meer dan 40 jaar ervaring met het produceren en adviseren van de juiste theeproducten en melanges uit landen van oorsprong. We combineren die expertise met eigentijdse inzichten over duurzaamheid en thee-innovatie in verpakkingen en smaken. Het creëren van beleving is Key voor PaletXL.

PaletXL levert in Europa thee aan private label-klanten. Door jarenlange expertise in de theebranche en de controle in de productieketen zijn wij voor onze afnemers een sterke partner. Wij beschikken over de vereiste kwaliteit certificeringen. Bij Ceyem en enkele van onze co-packers in Sri Lanka verpakken wij zwarte-groene- en kruidenthee in custom made verpakkingsvormen. Theezakjes zonder nietje, met of zonder envelopje of in piramide theezakjes. Wij zijn mede-eigenaar van Ceyem exports Colombo. Zo houden wij optimale grip op de productie en kunnen wij de theeproducten in de gewenste kwaliteit en verpakkingen zeer concurrerend aanbieden.

Wij adviseren onze klanten over melanges en trends in de markt. Zo verrassen wij samen de consument met heerlijke theesmaken en ontzorgen wij onze afnemers in de keten van ‘leaf to cup’. De losse leaf teas verpakken wij op onze productie-locatie in Nederland met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen ook zij weer kansen om volwaardig deel te nemen in de maatschappij! We hechten groot belang aan het opbouwen van een goede, maar zeker ook langdurige vertrouwensband met onze zakelijke afnemers; dat past in onze traditie èn toekomstvisie. We doen wat we afspreken, dat is de basis voor wederzijds succes.

Website laten maken

Kaige Productions Breda heeft een website gemaakt voor PaletXL. Wilt u ook een website laten maken? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


crossmenuarrow-right