Contact

Basmobility - Webdesign

Klant:

Bas Mobility
Categorie:
One page website
Datum: 
03/10/2018
Ga naar website

Project details

Pagespeed

92

High Ranking Pages

1

Aantal paginas

Regels code

643

Review klant

Start jouw project!

Basmobility - Webdesign

Basmobility

Bas Mobility: Car solutions voor alles met vier wielen! Na meer dan achtentwintig jaar allround werkervaring in de automotive branche heeft Bas van der Poel, besloten om zijn eigen onderneming te starten. Bas Mobility ontzorgt zowel zakelijke als particuliere klanten bij alles wat te maken heeft met vier wielen. Op zakelijk gebied adviseren wij bijvoorbeeld MKB over kosten in regulier onderhoud. Dit kan in abonnementsvorm of per afgesproken uurloon. Tevens adviseert en begeleidt Bas Mobility bij het onderhoud van je wagenpark.

Als particulier kun je bij Basmobility terecht als u een nieuwe auto of occasion overweegt te kopen. Op basis van jouw wensen en budget gaan wij voor je op zoek en gaan in gesprek met verschillende garages. Zo ben je zeker van de beste deal. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden. We zijn altijd bereid mee te denken in oplossingen voor alles met vier wielen.

Webdesign

Kaige productions heeft een website gemaakt voor Basmobility. Bent u nu ook geïnteresseerd in een website? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


crossmenuarrow-right