Contact

Van Dinther Bouwbedrijf - Drone video

Klant:

van Dinther Bouwbedrijf
Categorie:
Drone Video
Datum: 
01/07/2019
Bekijk video

Van Dinther Bouwbedrijf - Drone video

Project details

Van Dinther bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf kan vertrouwen op vijftig jaar ervaring in gespecialiseerde bouw. Ons familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Harry van Dinther, die in 2006 zijn zoon Dré alleen de touwtjes in handen gaf. Ambachtelijke vaardigheden combineren we met kennis van de laatste bouwtechnieken. Zo kunnen we ook moderne bouwprojecten realiseren die voorzien zijn van de laatste technologische oplossingen. Van Dinther Bouwbedrijf B.V. heeft een brede vaste klantenkring, die bestaat uit (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het hogere segment van de particuliere opdrachtgevers. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij met eigen, goed opgeleide medewerkers die hun vak tot in de puntjes in de vingers hebben.

Van Dinther Bouwbedrijf is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Ze werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. Met vijftig jaar ervaring in onder meer utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kan Van Dinther u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken. Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. De opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Van Dinther zorgt er daarom voor dat ze alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen.

Drone video

Van Dinther Bouwbedrijf heeft door ons een drone video laten maken. Bent u nu ook geïnteresseerd in een drone video? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie


Start jouw project!
crossmenuarrow-right