Contact

Van Dinther Bouwbedrijf Villa MS

Klant:

Van Dinther Bouwbedrijf
Categorie:
Drone Video
Datum: 
12/09/2022
Bekijk video

Van Dinther Bouwbedrijf Villa MS

Project details

Onze meest recente dronevideo neemt je mee op een visuele reis door en rondom een schitterende villa ontworpen door LA Architecten uit Veghel. De woning, die opvalt door haar eigentijdse, maar tegelijkertijd klassieke vormgeving, vormt een prachtig samenspel met de omringende natuur.

  • Rieten kap: De villa is voorzien van een grote rieten kap, die niet alleen een esthetische waarde toevoegt maar ook een natuurlijke, rustieke touch geeft. De rieten kap biedt een naadloze overgang tussen de woning en de omringende natuur.
  • Gestukadoorde wanden: Deze gladde, strakke afwerking geeft de villa een modern karakter. Het stucwerk reflecteert op subtiele wijze het zonlicht, waardoor de villa er bij elk moment van de dag anders uitziet.
  • Transparante gevelvlakken: Een kenmerkend onderdeel van dit ontwerp zijn de grote transparante gevelvlakken. Deze zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht in de woning en bieden een panoramisch uitzicht op de omliggende landschappen.

Een dronevideo is niet alleen een effectieve manier om uw ontwerp of bouwproject te presentateren maar ook om nieuwe potentiele klanten te werven.

Drone Video

Kaige productions heeft deze drone video gemaakt in opdracht van van Dinther Bouwbedrijf. Bent u nu ook geïnteresseerd in een drone video? Neem contact met ons op! Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right