Contact

Repair Care - Dry Fix - 3D instructie video

Klant:

Repair Care
Categorie:
3D Product Animatie
Datum: 
11/11/2022
Bekijk video

Repair Care - Dry Fix - 3D instructie video

Project details

In een wereld waarin visuele instructies essentieel zijn voor gebruikersbegrip, was de uitdaging voor Repair Care om de subtiele details van hun Dry Fix-flesjes helder en effectief over te brengen. Traditionele video zou kunnen falen in het vastleggen van de fijne doseringsstreepjes, vooral gezien hun transparante aard. Daarom kozen we voor 3D-animatie, een medium dat niet alleen flexibiliteit biedt in termen van presentatie, maar ook de mogelijkheid om de kleinste details te benadrukken.

Met 3D-animatie konden we inzoomen, draaien en de Dry Fix-flesjes vanuit elke hoek laten zien, waardoor gebruikers de doseringsstreepjes duidelijk konden zien. Dit gaf ons de mogelijkheid om het doseringsproces stap voor stap te illustreren, van het ene streepje naar het andere, waardoor de kijkers precies begrepen hoe ze het product correct moesten gebruiken. In tegenstelling tot traditionele video, gaf 3D-animatie ons de vrijheid om te focussen op wat écht belangrijk was zonder beperkingen van belichting of camerahoeken.

"Door deze duidelijke 3D-animatievideo wordt de dosering van ons product in 30 seconden op een eenvoudige manier uitgelegd. Wij zijn erg blij met deze video." - Loes Egberts, Repair Care.

De keuze voor 3D-animatie benadrukt het belang van technologische innovatie in het leveren van duidelijke en effectieve gebruikersinstructies. Bij Repair Care begrijpen we de waarde van duidelijke communicatie, en met deze 3D-video brengen we die belofte in de praktijk.

3D Instructie Video

Kaige productions heeft een 3D instructie video gemaakt voor Repair Care. Bent u nu ook geïnteresseerd in een 3D product video? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right