Contact

Kokomo Beach - Paradise

Klant:

Kokomo Beach
Categorie:
Promotie Video
Datum: 
24/02/2018
Bekijk video

Kokomo Beach - Paradise

Project details

Kokomo beach

Kokomo Beach is gevestigd aan de prachtige, natuurlijke baai genaamd Vaersenbaai. Deze beachclub ligt op ongeveer vijftien minuten rijden van Willemstad in de Vaersenbaai.

Veel toeristen zijn dan ook bijzonder positief over de gemoedelijke en gezellige sfeer welke dit strand uitstraalt. Op doordeweekse dagen heeft u het gevoel van een heerlijke relaxed Caribisch strand.

Vooral de zondag is goed bezocht omdat het dan “Family Day” is bij Kokomo Beach. Dit houdt in dat er ’s middags een DJ lekkere platen draait, en er aan het einde van de middag een live-band speelt. Op zondag is er een happy hour van 17:00–18:00. Een zeer geliefd dagje uit voor de toerist èn de lokale mensen waaronder veel Nederlanders die er wonen. Zeker een aanrader om er heen te gaan wanneer u op het eiland bent.

De helderblauwe zee is uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde snorkellaars en duikers. Snorkel even het ‘bochtje om’ en u ziet de mooiste vissen voorbij komen. De stroming is over het algemeen niet sterk. Er is kleine duikschool waar je ook duikmaterialen kunt huren, of duiklessen kunt nemen.

Kokomo beach is één van de meest populaire stranden van Curacao. De populariteit is ook enorm gestegen door het regelmatig organiseren van grote evenementen waarbij grote artiesten en bekende DJ’s komen optreden. De evenementen ‘Woodstock’ en de maandelijkse ‘Full Moon Party’ zijn zeer sterk aan te raden om mee te maken. Door vele genoemd als het beste evenement van de Caribbean. Tijdens deze evenementen worden vaak meer dan 1500 tot 2000 feestvierders geteld.

Promotievideo

Kaige productions heeft een promotievideo gemaakt voor Kokomo Beach. Bent u nu ook geïnteresseerd in een Promotievideo? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right