Contact

Hotel Keyser - Discover The Netherlands

Klant:

Hotel Keyser
Categorie:
Animatie Video, Promotie Video
Datum: 
04/06/2018
Bekijk video

Hotel Keyser - Discover The Netherlands

Project details

Hotel Keyser

Golden Tulip Keyser Breda Centre is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte team, de warme, eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide leisure- en zakelijke faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van historisch Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.

Visie

Golden Tulip Keyser Breda Centre streeft ernaar haar gasten een unieke totaalbeleving te bezorgen, die hun verwachting overtreft. Door balans te vinden tussen persoonlijke servicegerichtheid, professionele kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen, willen wij ons blijvend onderscheiden van concurrerende hotels.

Promotievideo & Animatie

Kaige Productions heeft een promotievideo en animatie gemaakt voor Hotel Keyser. Bent u nu ook geïnteresseerd in een promotievideo of animatie? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie.


Start jouw project!
crossmenuarrow-right