Contact

Automotive Academy - Opleiding

Klant:

Automotive Academy
Categorie:
Promotie Video
Datum: 
08/02/2018
Bekijk video

Automotive Academy - Opleiding

Project details

Automotive Academy

Automotive Academy is hét kennisinstituut voor de Nederlandse garagehouder. Maar gaat niet alleen om trainen. Automotive Academy gaat over een volle brug en tevreden klanten. Laat geen handel uit de garage rijden. Het is de meest complete aanbieder van Nederland op het gebied van technische, verkoop- en managementtraining voor garagepersoneel. Automotive Academy werkt met de meest gerenommeerde leerbedrijven uit de branche.

De grote namen uit de automotive kennisindustrie. Educatiespecialisten met ieder een eigen visie op en aanpak van opleiden en trainen.Wees klaar voor de nieuwe klant. Bij Automotive Academy sluiten de opleidingen altijd goed aan op jouw huidige kennis en oefen je met situaties uit de praktijk. Het Technisch Opleidingsplan begint zelfs altijd met een niveau toets als nulmeting. Aan de hand van de resultaten wordt het opleidingsprogramma persoonlijk voor jou samengesteld.

Dus of je nu op zoek bent naar een goede automonteur opleiding of juist jouw commerciële vaardigheden wil verbeteren; bij Automotive Academy ben je aan het juiste adres voor een automotive opleiding op maat.

Promotievideo

Kaige productions heeft een promotievideo gemaakt voor Automotive Academy. Bent u nu ook geïnteresseerd in een Promotievideo? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right