Contact

Aftermovie Foto Expositie Ruurd & Anja

Klant:

Ruurd Albada Jelgersma
Categorie:
Event Video
Datum: 
07/04/2018
Bekijk video

Aftermovie Foto Expositie Ruurd & Anja

Project details

Ruurd Albada Jelgersma

Is gefascineerd door hoe licht steeds opnieuw een nieuwe werkelijkheid boetseert. Hij is geïnspireerd door de thema’s water, aarde, lucht en vuur. En – natuurlijk – door de mens: de mens die focust, de mens die reflecteert, de mens in emotie, de mens in beweging. Steeds weer de mens in het licht. Het licht in de ogen, op de handen, over het lijf, de textuur van de huid. Fotograferen betekent voor Ruurd een herontdekken van de wereld.

Anja Dijck

maakt oorspronkelijke, ongekunstelde, eerlijke foto’s. Ze heeft gevoel voor de juiste klik op het juiste moment, trefzeker. 1 foto per situatie voldoet. Mensen staan centraal bij haar. Mensen in al hun waardigheid: naturel, trots, fier. Waarheen de reis van Anja ook leidt, haar contact met de mensen is altijd oprecht, belangstellend, wederzijds positief. Daardoor stralen de foto’s grote warmte, nieuwsgierigheid en openheid uit. De mens in al zijn pracht.

Aftermovie

Kaige productions heeft een event video gemaakt voor de foto expositie van Ruurd & Anja. Bent u nu ook geïnteresseerd in een aftermovie? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right