Contact

Bruiloft Wilfried & Liad

Klant:

Wilfried & Liad
Categorie:
Event Video
Datum: 
10/09/2019
Bekijk video

Bruiloft Wilfried & Liad

Project details

Op 22 juni, te midden van de stedelijke charme van Rotterdam, kwamen vrienden en familie samen bij The Boathouse om de liefde tussen Liad en Wilfried Dam te vieren. Deze bijzondere dag, gevuld met liefde, lach en tranen van geluk, werd een blijvende herinnering voor iedereen die erbij aanwezig was.

Het thema van de bruiloft weerspiegelde Liad's Israëlische roots, wat duidelijk naar voren kwam in zowel de decoraties als het publiek. Met een aanzienlijk aantal Israëlische bezoekers was de dag doordrenkt van een prachtige mix van culturen, wat een bijzonder gevoel van eenheid en diversiteit bracht.

Het buffet was een waar feest voor de zintuigen. Gasten werden getrakteerd op een scala van culinaire hoogstandjes, variërend van verse vis en sappig vlees tot smakelijke pasta's en verfijnde sushi. Elk gerecht was zorgvuldig geselecteerd en bereid, en het resultaat was niets minder dan spectaculair.

Een van de meest opvallende momenten van de dag was echter het onthullen van een speciale video-boodschap. Wilfried Dam, niet alleen de bruidegom maar ook een jeugdvriend en voormalig manager van de wereldberoemde DJ Tiësto, werd verrast met een hartverwarmende boodschap van de DJ zelf. Hoewel Tiësto persoonlijk niet aanwezig kon zijn, maakte zijn videoboodschap duidelijk hoeveel hij Wilfried waardeert en wenste het paar alle geluk van de wereld toe.

De dag, die begon met de uitwisseling van geloften tegen de achtergrond van de serene wateren van Rotterdam, eindigde met dans, gelach en het maken van herinneringen. Wilfried en Liad's bruiloft was niet alleen een viering van hun liefde voor elkaar, maar ook een getuigenis van vriendschap, familie en de mooie mix van culturen die samenkomen in liefde en harmonie.

Aftermovie

Kaige productions heeft een trouwvideo gemaakt voor de bruiloft van Wilfried en Liad. Bent u nu ook geïnteresseerd in een trouwvideo? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie!


Start jouw project!
crossmenuarrow-right