Contact

Excent Tandtechniek Houten

Klant:

Excent Tandtechniek Houten
Categorie:
Bedrijfsfilm
Datum: 
31/05/2018
Bekijk video

Excent Tandtechniek Houten

Project details

Excent Tandtechniek Houten

Excent Tandtechniek is als team continu bezig processen en diensten te verbeteren en deze af te stemmen op de ontwikkelingen in de markt, veelal op digitaal en persoonlijk vlak. Hierdoor zijn zij in staat hun klanten en de patiënten van hun klanten de meest esthetische en functionele tandtechnische restauraties te bieden.

Gepassioneerd werken alle medewerkers vanuit 28 locaties binnen de Benelux lokaal en nationaal samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de consument, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Het delen van kennis binnen Excent en nog belangrijker, met alle relaties, vinden wij essentieel. Door middel van transparantie en vertrouwen werkt Excent continu aan een duurzame én persoonlijke relatie met hun klanten en leveranciers.

Bedrijfsfilm

Kaige Productions heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor Excent Houten. Bent u nu ook geïnteresseerd in een bedrijfsfilm? Neem contact met ons op!
Twijfelt u nog? Kijk gerust verder in ons portfolio voor meer informatie.


Start jouw project!
crossmenuarrow-right