Skip to main content

EVENTVIDEO

Met een eventvideo van Kaige Productions, zetten we uw event in het beste licht. Een onvergetelijke dag (of avond) op beeld vastgelegd in de hoogste kwaliteit, in slowmotion, timelapse of vanuit de lucht.

Drone video laten maken

Waarom een eventvideo?

Wat kan het voor uw organisatie betekenen

Het succes van een evenement valt of staat met de bezoekers. Uiteraard heb je er alles aan gedaan om jouw event tot een succes te maken. Dit wil je dan ook graag laten zien aan jou doelgroep. Maar hoe bereik je jouw doelgroep op een slimme manier? Een oogverblindende terugblik op een onvergetelijke avond vanaf de meest uiteenlopende perspectieven doet men delen. Geef uw bezoekers de middelen om hun enthousiasme te delen over uw event aan hun vrienden en familie. Dit doe je natuurlijk met een eventvideo van Kaige Productions.

ONS WERK ZIEN?

Bekijk voorbeelden van ons werk.

ONZE WERKWIJZE

Uw allround media productie partner voor uw eventvideo

VERDIEPEN

Wij verdiepen ons graag in uw event om dit zo goed als mogelijk vast te leggen.

VOORBEREIDING

Een flitsende eventvideo begint met goede voorbereiding. Een strakke planning zorgt voor een optimaal verloop van de opnames en verwerking hiervan.

REALISEREN

Op de grond, vanaf het water of vanuit de lucht. Alles draait om perspectief, wij zetten uw event in het beste licht.

ACTIVEREN

Een maximaal bereik behalen door slimme inzet. Via onze marketing partners helpen wij u graag mee om met uw eventvideo uw doelgroep te bereiken.

Een eventvideo op maat

Waarom klanten kiezen voor Kaige Productions

Kaige Productions is een full-service media productie bedrijf met alle media oplossingen onder één dak. Ons werk kent geen grenzen en wij zijn actief door heel nederland en daarbuiten. Met videoproducties in o.a. Duitsland, Curacao, Italië en Ibiza bent u verzekerd van een mediaproductie partner met internationale ervaring. Waar uw event ten einde komt begint bij ons het werk in de studio. Onze montage en colorgrading experts gaan door tot de puntjes op de i staan en behandelen uw eventvideo als een meesterwerk.

Animatie Kaige Productions

GEINTERESSEERD?

Meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op.

4K Resolutie
Hoge klantwaardering
Oog voor detail